RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Зірки обіцяють двом знакам Зодіаку великі зміни - є шанс спіймати удачу за хвіст

Наступна робочий тиждень принесе безліч сюрпризів всьому зодіакальному колу. У когось все залишиться, як було, що вже здасться їм великою несподіванкою внаслідок несправджених планів. Але будуть і ті, на кого чекатимуть круті зміни. Причому те, хорошими вони будуть чи ні, більшою мірою, залежить від вас самих.

Портал ТСН розповів , представники яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, зможуть "впіймати удачу за хвіст" в перспективі до 22 серпня.

Овен

У Овнів з понеділка очікуються суттєві зміни. Перш за все, вони торкнуться їхнього внутрішнього стану. Якість цих змін буде залежати тільки від готовності і стійкості представників цього Сузір'я. Справа в тому, що, на перший погляд, ситуація може здатися не "райдужною". Але з часом ви зрозумієте, що перше враження часто буває оманливим.

Телець

Планета-покровитель Тельців - це Венера. Зараз вона входить саме в ваше сузір'я. Це означає, що потенційно кожне ваше починання приречене на успіх, якщо ви проявите хоч трохи завзятості. Ви зможете поліпшити своє життя чи не по всіх фронтах. Може бути незначно, але це вже краще, ніж нічого.

Раніше ми також повідомляли про те. що любов трьох знаків Зодіаку під великою загрозою в серпні.