RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Кому розкіш, а кому надійність - які автомобілі підходять для кожного знаку Зодіаку

Астрологи переконані, що зоряна карта в момент народження людини визначає багато її рис, з якими вона буде жити до кінця своїх днів. Особливо це стосується характеру і смаку. Комусь подобається швидкість, комусь надійність, а третім головне комфорт.

Але все це іноді розділяє зодіакальне коло не в повному обсязі на окремі знаки, а на певні, свого роду, групи за інтересами. У яких груп знаків Зодіаку, на думку астрологів, загальні смаки в автомобілях розповів портал "Pravda.ru".

Перші в цьому списку - Овен, Лев і Стрілець. Цим знакам протегує вогненна стихія. Вони дуже емоційні і люблять яскраві враження. До того ж вони завжди Не проти "показати себе", щоб завоювати загальне визнання. Саме тому потужні спортивні автомобілі - це те, що їм потрібно.

Козероги, Тельці і Діви - це знаки Землі. Ці люди дуже розважливі, прагматичні і практичні. Надійність і безпека для них понад усе, через що їм цілком підходять недорогі, але якісні сімейні автомобілі.

Що стосується Раків, Скорпіонів і Риб, то це взагалі окрема категорія людей. Таких часто називають "не від світу цього". Вони мрійливі і часто покладаються лише на власну інтуїцію. А це набагато простіше робити в комфорті, що позначається і на виборі автомобіля. Зручні та комфортні автомобілі їм підходять.

Близнюки, Терези і Водолії - це знаки повітряної стихії. Представники цих знаків дуже волелюбні і люблять подорожувати. Але при цьому вони досить економні. Для них гарні надійні, не найменші автомобілі, але при цьому з мінімальними витратами. А також для них важлива хороша навігація.

Раніше ми також називали два знака Зодіаку, які люблять швидкість і вибирають відповідні авто.