RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

Всі новини

Фінансові проблеми та розрив стосунків – найневдаліші місяці 2022 року для кожного знаку

Наближається рік Чорного Водяного Тигра, який буде яскравим і запам'ятається несподіваними змінами і різкими поворотами в житті. Астрологи розповіли, які місяці будуть складними для кожного знака Зодіаку.

Про це пише Acustica.

Овен – вересень

Найскладнішим у році для Овна стане перший місяць осені. Проблеми наваляться на представників знаку від початку вересня. Час буде напруженим, не виключені конфлікти.

Тілець – червень

Червень стане випробуванням для Тільців – все піде не так, як очікувалося, особливий хаос встановиться у професійній сфері. Через труднощі представникам знака буде важко приймати правильні рішення.

Близнюки – січень

Перший місяць року дезорієнтує Близнюків, багато що вийде з-під контролю. Представникам знака буде важко зорієнтуватися в ситуації, їм здаватиметься, що все руйнується і доля діє проти них.

Рак – березень

Як самотні представники знака, і ті, хто перебуває у стосунках, зазнають труднощів у особистому житті. Нерозуміння та непорозуміння наваляться на Раків. Астрологи радять відверто говорити про свої проблеми.

Лев – липень

Випробування сипатимуться на Лева одне за одним, представникам знака буде важко не втратити самовладання. Якщо це станеться, велика небезпека наговорити зайвого, що, у свою чергу, викличе нові проблеми.

Діва – серпень

У серпні Діви відчують застій та відсутність прогресу у важливих для себе справах. Плани представників знака не здійсняться, що викличе у них смуток та розчарування.

Терези – серпень

Вплив Урана і Плутона в цей період вчинить на Терези дестабілізуючий ефект. Все йтиме не так, як треба. Плани руйнуватимуться на очах, не виключено виникнення фінансових проблем.

Скорпіон – липень

Другий місяць літа принесе всілякі складнощі у життя Скорпіонів. Вони будуть у напрузі, причому розслабитися не вийде навіть із найближчою людиною - проблеми поширяться і на особисте життя.

Стрілець – жовтень

Жовтень поставить представників знака перед необхідністю зробити непростий вибір. Можливо він стосуватиметься особистого життя, а можливо – роботи. Стрільцю треба буде вирішити: прислухатися до голосу розуму чи серця.

Козеріг – липень

Літо сприяє розслабленню і Козероги зроблять це занадто радикально. Наслідки не забаряться - виникнуть фінансові проблеми. Більше того, висока можливість влізти в борги.

Водолій – липень

Водоліям липень обіцяє труднощі в особистому житті. Вони торкнуться як тих, хто тільки розпочинає відносини, так і перевірених партнерів. Деякі представники знака ухвалять рішення про розрив.

Риби – жовтень

Жовтень стане настільки складним часом, що Риби втратить рахунок труднощам. Все йтиме зовсім не так, як хотілося б представникам знаку. У результаті вони не тільки розгубляться, а й впадуть у зневіру.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками 2022 року.