RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Втілять мрію про золоті гори: топ-4 знаки Зодіаку, які можуть казково розбагатіти

Всі люди на планеті мріють крупно розбагатіти. Однак астрологи відзначили, що не всім судилося цьому бути. Є деякі представники знаків Зодіаку, яким під силу стати мільйонерами.

Про це повідомляє Uznayvse.

Телець

До Тельців гроші, як то кажуть, течуть як річка. Незважаючи на те, що ці представники знаку Зодіаку є досить неквапливими людьми, але вони домагаються у фінансовій сфері великих успіхів. Вони вміють добре заробляти та накопичувати, а це важливо.

Діва

Розумна Діва з дитинства засвоїла, що копійка гривню береже. Вони з усіх знаків Зодіаку найдбайливіші. Вони можуть ставити високі цілі та виконувати будь-які зобов'язання.

Терези

Багато відомих мільйонерів відносяться до повітряної стихії. Це не дивно, тому що такі люди частково трохи легковажні (у нормальних межах), вони вірять у краще, а гроші люблять таких людей. Та й взагалі хочеться легкості, тоді й фінансів буде багато у вашому житті.

Скорпіон

Більшість Скорпіонів марнотрати. Вони люблять купувати дорогі речі та отоварюватись у хороших магазинах. І вони мають на це право. Вони не рахують чужі гроші, тільки свої. Також вони впевнені, що потрібно інвестувати гроші у нерухомість.

Раніше "Апостроф" писав, кого Ванга вважала улюбленцями Фортуни.