RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Риб чекає грошовий дощ, а Близнюків - проблеми: гороскоп на 4 січня для всіх знаків Зодіаку

У вівторок, 4 січня, на Стрільців чекає приємний сюрприз від другої половини, а Козероги зачарують ділових партнерів.

Про це пише rsute.

Овен

Вівторок засипле Овнів роботою, як би вони не потребували продовження сонних днів на дивані. За старанну роботу народжених під цим сузір'ям нагородять премією, якщо вони обійдуться без помилок. Увечері порадують приємні новини.

Телець

Зірки обіцяють “дозрівання плодів” у минулорічному проекті, що створить гарний настрій. Ділові відносини складуться добре. Деякі Тельці можуть побачити пророчі сни. Увечері відпочиньте на самоті або в родинному колі.

Близнюки

Астрологи застерігають Близнюків від роздмухування конфліктів, які можуть надовго зіпсувати стосунки з рідними та близькими. Згодом доведеться докласти чимало зусиль, щоб їх відновити. Колективна робота дасть максимальні результати. У другій половині дня несподівано зміняться плани.

Рак

Важливі рішення, що стосуються професійної діяльності, краще відкласти на більш підходящий час. Краще займіться поточними питаннями. Близькі можуть дати мудрі поради, які прийдуться якнайкраще.

Лев

Вдалий день, який принесе хороші результати у вигляді укладання договорів на вигідних умовах та привабливих ділових пропозицій. Але все-таки слід усе уважно обміркувати, перш ніж дати свою згоду.

Діва

Представникам цього знаку Зодіаку не завадить зустрітися з друзями – від них ви отримаєте інформацію, яка допоможе в майбутньому просунутися кар'єрними сходами. Можливі нові знайомства. При цьому не рекомендується довіряти малознайомим людям.

Терези

Вівторок буде настільки вдалим для Терезів, що астрологи навіть радять укладати шлюби цього дня. Також велика можливість виграти в лотерею (хоча шлюб теж свого роду лотерея). Будуть вигідними фінансові угоди та ділові переговори.

Скорпіон

Складний час, коли потрібно тримати себе в руках. Розслабитись наприкінці дня допоможуть спокійні заняття: читання книг, перегляд улюбленого серіалу. Таке дозвілля підніме настрій.

Стрілець

Улюблена людина порадує народжених під цим сузір'ям приємним сюрпризом, який стане джерелом гарного настрою та натхнення. День подарує багато сил та енергії.

Козеріг

Козерогам у вівторок буде легко подобатися людям, що допоможе в майбутньому просунутися кар'єрними сходами. Також ймовірно вигідна пропозиція, яку слід уважно вивчити.

Водолій

Астрологи радять Водоліям побалувати себе подарунками. Шопінг дозволить відпочити та розслабитися, зарядить енергією та подарує гарний настрій. Підходящий час для зміни образу, тож можна заздалегідь записатися до стиліста.

Риби

Вдалий день для великих покупок та угод, які будуть вигідними. На представників цього знаку Зодіаку також чекають пропозиції про підвищення. Краще не поспішаючи все обміркувати – не буде зайвим порадитися з близькими людьми.

Раніше ми назвали три головні шкоди за знаком Зодіаку, які можуть роздратувати будь-кого.