RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Пихатість - їх друге ім'я: названо п'ять найзарозуміліших знаків Зодіаку

Впевненість у собі – чудова риса характеру, яка, однак, має інший бік медалі. Якщо постійно удавати із себе всезнайку, можна стати ізгоєм у компанії. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не сумніваються у своїй досконалості.

Про це повідомляє "InStyle".

Телець

Телець – дуже контрастний знак Зодіаку. Вони настільки позбавлені співчуття, наскільки швидко приходять на допомогу, якщо цього вимагає інша людина. Пояснюється така поведінка досить просто – представники цього знаку Зодіаку самостверджуються у своїй важливості та незамінності, коли роблять щось корисне. Сперечатися з ними – марна трата часу, а якщо ви хочете зацікавити Тельців – говоріть тільки про них і про їхнє життя.

Близнюки

Незважаючи на зовнішню дружелюбність Близнюків, вони не перестають вірити у власну досконалість. За поблажливим тоном представника цього знаку Зодіаку може ховатися байдужість до людей. Вони впевнені, що їм дозволено більше, ніж іншим, тому часто не відповідають за свої слова – можуть не виконати обіцянку або не прийти на зустріч. А якщо Близнюки обійняли найвищу посаду, їх підлеглим доведеться несолодко.

Лев

Представники цього знаку Зодіаку з дитинства звикли, що все має бути "за щучим велінням, за моїм хотінням". І, якщо батьки потурали такій поведінці, ця ж модель продовжиться і в дорослому житті. Леви вважають себе найкращими у всьому і не готові миритися з реальністю, коли щось іде не так, як вони хочуть. Але підбадьорити Лева досить просто - достатньо "почухати його за вушком" і вони стають піддатливими та керованими.

Скорпіон

На відміну від добродушного Лева, зі Скорпіонами комунікувати набагато складніше. Вони злопам'ятні, чудові маніпулятори і одразу розпізнають фальш. Їх не цікавить думка оточуючих, адже вони впевнені, що краще за них самих, їх не знає ніхто. Скорпіони реально себе оцінюють, знають про свої недоліки, але концентруються на перевагах. Вони можуть посміятися з себе, нормально реагують на критику, проте до певного моменту. Якщо їх зачепити по-справжньому, то людині доведеться не солодко.

Стрілець

Представники цього знака Зодіаку можуть бути прямолінійними та нетактовними, нереально оцінювати ситуацію. Вони зачасту не знають міри і здатні робити поспішні висновки. Будь-який жарт на їх адресу може смертельно образити Стрільця, і він завжди, при можливості, нагадає про неї кривднику.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найрозумніші.