RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Принесуть нам багато проблем - названо чотири найнебезпечніші дні лютого

Астрологи назвали найнебезпечніші дні, які можуть очікувати людей у лютому 2022 року – у цей період треба бути особливо обережними.

Про це повідомляє "МК".

Йдеться про п'ятницю, 11 лютого, середу, 16 лютого, а також четверга та п'ятницю, 24 та 25 лютого, відповідно.

11 лютого

Цього дня Меркурій опиниться у поєднанні з Плутоном, що означає внесення коректив у життя багатьох із нас. День може бути настільки динамічним, що деякі справи будуть йти вкрай погано. Не варто покладатися на везіння - краще довіритися логіці та ставити собі питання "А чи правильно я все роблю?"

16 лютого

Відбудеться з'єднання між Марсом і Венерою - багато астрологів вважають, що це буде ще небезпечніший день.

У цей день у людей може статися зниження продуктивності у справах та любовній сфері – енергія стрімко зникатиме. Фахівці рекомендують у жодному разі не перевтомлюватися, не братися за нові проекти та займатися найпростішими справами.

24 та 25 лютого

Місяць опиниться у стадії спадання і перебуватиме у знаку Стрільця. У ці дні не можна вирушати в далекі подорожі, а також робити дорогі покупки. Краще поберегти свої гроші для чогось більшого.

Раніше ми повідомляли, що лютий 2022 року є унікальним місяцем завдяки дзеркальним датам - у перші дні місяця, що розпочався з молодика, випадає незвичайна дата, що складається з наступних цифр: 02.02.2022.