RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

На тельців чекають фінансові складнощі, а Терезів - серйозні проблеми: гороскоп від Павла Глоби на 3 лютого

3 лютого, у четвер, астрологи радять Скорпіонам провести побільше часу з рідними та близькими, а Рибам зірки віщують приємний день.

Про це пише "Апостроф" з посиланням на астропрогноз від Павла Глоби.

Овен

Сьогодні ви можете відчути деякі зміни в стані здоров'я. Не ігноруйте їх та одразу звертайтеся до лікаря, щоб усунути перші ж прояви.

Телець

Астрологи радять Тельцям утриматися від зайвих витрат, адже ви незабаром матимете фінансові труднощі.

Близнюки

Щасливчики! Ви сьогодні будете як магніт для грошей. Можливо, бос запропонує вам збільшення зарплати або виплату премії за ідеально виконану роботу.

Рак

Сьогодні ваші нові починання увінчаються успіхом. Будьте старанними та працелюбними, за таких умов ви точно отримаєте гідну віддачу від зробленої роботи.

Лев

У самотніх Левів розпочнеться період змін на краще в особистому житті. Ви ймовірно зустрінете людину, з котрою зав'яжуться романтичні та перспективні стосунки,

Діва

3 лютого стане ідеальним днем для початку "нового життя". Астрологи рекомендують забути всі старі проблеми, відпустити минуле та почати все заново з новими силами.

Терези

Припиніть відкладати рішення серйозних проблем. Чим швидше ви вирішите наболілі питання, тим простіше вам стане жити. Звільнившись від гнітючого вантажу, ви зможете дихати вільно.

Скорпіон

Скорпіонам варто приділити час сім'ї або друзям. Це подарує вам незабутні емоції та зігріє вашу душу в холодний лютневий вечір.

Стрілець

Вас чекає велика кількість робочих завдань, тому не соромтеся попросити допомогу в колег, якщо не зможете самостійно впоратись із навантаженнями.

Козеріг

Астрологи радять присвятити другу половину дня самим собі. Цей час ідеально підходить для планування майбутніх звершень.

Водолій

Сьогодні ви помітите потепління у відносинах із керівництвом. Напруга між вами нарешті стихне.

Риби

На вас чекає доволі легкий та приємний день. Кожна подія дня буде в радість, а ввечері на Риб очікує романтична зустріч.

Раніше "Апостроф" писав про трьох головних фінансових невдах за знаком Зодіаку.