RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

До Тельців потечуть гроші, а Терези чекають проблеми: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали прогноз на 27 квітня для всіх знаків Зодіаку. Для Тельців - вдалий фінансовий час, а Терезів очікує проблема.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

День вдалий для планування нових справ. Ініціативу не варто випускати з власних рук та відступати назад. Потрібно зосередитися на першочергових завданнях. Втрачене буде складно надолужити у майбутньому, стверджують зірки.

Телець

Є можливість суттєво поліпшити фінансовий стан. Для цього потрібно використовувати всі можливі варіанти та власні ідеї. Іти на ризик не варто. Також надмірна екстравагантність та егоїзм можуть зіграти злий жарт. У спілкуванні потрібно бути більш тактовним.

Близнюки

Можливі досягнення у галузі науки та мистецтва. Чекають вигідні ділові пропозиції, однак інформацію потрібно добре перевіряти і не поспішати з висновками. Необхідно остерігатися галасливих компаній.

Рак

Сьогодні не надто вдалий день для самопочуття: можливий головний біль. У спілкуванні потрібно бути обережним: є вірогідність неправильної інформації, брехні та обману. Краще зайняти вичікувальну позицію, не втручатися суперечки та дискусії.

Лев

Є можливість успішно завершити відкладені справи чи з'ясувати всі наболілі питання. Не потрібно робити категоричних заяв, якщо виявиться щось неприємне. З нездужанням потрібно негайно йти до лікаря.

Діва

Вірогідні космічна енергія та пророцтва цього дня. На користь піде самопоглиблення, початок курсу лікування та профілактики захворювань. Все почате сьогодні - буде реалізоване. Можуть завітати гості. Можлива певна перенапруга.

Терези

Цього дня можуть виникнути неприємності, які або загартують, або морально знищать. Не варто розраховувати на допомогу від оточення, варто покладатися виключно на себе, зокрема, інтуїцію. У стосунках потрібно проявляти більше благородства.

Скорпіон

Краще утриматися від активності у діловій сфері. Вдалий день для вирішення конфліктних ситуацій із близькими. Другу половину дня можна присвятити тісному спілкуванню у родинному колі. Під враженням почуттів чи випадкового збігу обставин Скорпіони можуть потрапити під чийсь вплив.

Стрілець

День неоднозначний: можливі поїздки, нові знайомства чи зустрічі зі старими друзями. Проте це буде дуже затратно. Розраховувати можливості потрібно заздалегідь. Варто зайнятися плануванням нових справ.

Козеріг

Варто присвятити день зверненням в урядові установи чи громадські організації. Життєвий потенціал поступово підвищиться. Імовірні успіхи, висока енергія, можливість викликати до себе прихильність. Улюблена справа принесе задоволення.

Водолій

Хороший час для самореалізації, прояву здібностей у всіх сферах, розкриття творчого потенціалу. Є вірогідність отримання важливого повідомлення, яке змусить вирушити у дорогу. Жінки-Водолії відчуватимуть пильну увагу чоловіків. Не виключене нове захоплення, застерігають зірки.

Риби

День характеризуватиметься витримкою, чистотою помислів та відчуженням від спокус. Вдалий час для здійснення задумів, підпорядкування пристрастей. Краще утриматися від активних дій у всіх сферах, інакше можна розтратити енергію. Зірки рекомендують бути помірними, критично ставитися до дійсності, відмовитися від непотрібних контактів.

Раніше астрологи розповіли, що п'ять знаків Зодіаку зірки обіцяють багато змін у найближчі п'ять років.