RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Ретроградний Юпітер несе важливі зміни: гороскоп до 15 травня для українських військових

Тиждень, що розпочався, відповідно до астрологічної ситуації, може принести зміни на фронті, може статися подія, яка вплине на перебіг подій. З 11 травня Юпітер переходить із Риб до Овену.

Астропрогноз для українських військових дала професійний астролог Надія Борова на Realist.online.

Овен

Дії військових-Овнів будуть досить успішними, але не можна недооцінювати противника. 9 травня не варто конфліктувати, 10-11 травня будуть сповнені емоцій та протиріч. 12-14 травня хороший момент для досягнення домовленостей, зустрічей та співбесід.

Телець

Існує можливість неправильної оцінки ситуації та помилки, наскільки можна варто прислухатися до думки компетентних людей. 10-11 травня не варто покладатися на везіння, лише знання та професіоналізм допоможуть досягти бажаного результату.

Близнюки

Можливе переведення на інший об'єкт або в іншу область. Тиждень буде відзначений рухом, навчанням, переміщенням, необхідністю адаптації. 14-15 необхідно дуже уважно ставитись до своїх висловлювань.

Рак

Здатність чітко бачити реальний стан справ у представників знака буде на високому рівні. Небезпеку може представляти погано контрольовані емоції. 14-15 травня Раку краще уникати авантюр, особливо фінансових.

Лев

Наслідки матимуть не лише дії, а й думки. Тому варто чітко зважувати кожен крок. Прорахунки цього тижня можуть мати плачевні наслідки. Особливо це стосується тих, від кого залежить життя інших людей.

Діва

Не найпростіший час у плані дій, матиме місце певна затримка реакції. 10-11 травня потрібно бути уважним до свого здоров'я, у тому числі ментального, а 14-15 – потрібно виявити максимум обережності у фінансових справах.

Терези

Небезпечний час для представників знака - наскільки можна краще не брати участь у особливо небезпечних операціях, є ризик потрапити у полон. 12-14 травня виникнуть протиріччя між емоціями та бажаннями. Цими днями краще утриматися від дорогих покупок.

Скорпіон

Ефективність та безпека представників знака безпосередньо залежатиме від обізнаності. Потрібно прагнути отримувати максимум інформації. 12-14 травня – вдалі дні для того, щоб віддати борги, і не лише фінансові, виконати обіцянки. 14–15 також є ризик конфліктів.

Стрілець

Не варто нехтувати своєю безпекою – є небезпека поранення. Найнепередбачуваніший день, у тому числі і небезпечний для життя - 9 травня. 14-15 числа може відчуватися емоційний спад після підйому.

Козеріг

Важливо максимально дбати про свою безпеку. 12-14 травня настане найактивніший період за весь тиждень. Хороший момент для дії, а 14 та 15 числа – гарний час для поїздок та переміщень.

Водолій

Представникам знака бракуватиме здібності чи бажання швидко реагувати на мінливі обставини. 10-11 травня можуть виникнути фінансові питання, необхідність оплати чогось. 14-15 числа відчуватиметься емоційна нестабільність.

Риби

Добре вдаватиметься все, що вимагає підготовки та реалізації завдань. 9 травня не варто нехтувати своїм здоров'ям, зокрема емоційним. 12-14 травня – добрі дні для взаємодії з іншими людьми, включаючи фінансові питання.

Як писав "Апостроф", раніше астролог розповіла, чого чекати від 9 травня.