RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Зневіра - їхнє друге ім'я: ТОП-4 найпесимістичніших знаків Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку полюбляють робити трагедію через дрібниці та в усьому шукати негатив. Їм чомусь краще живеться тоді, коли все навколо здається ворожим, сумним чи безнадійним. Характер представників цих знаків дійсно складний, адже жити в постійній драмі - ще те випробування для інших.

Про чотирьох найпесимістичніших знаків Зодіаку розповідають астрологи.

Раки

Представники цього знаку Зодіаку ніколи не визнають своїх помилок, тому завжди шукають на кого можна буде перекласти відповідальність за проблеми, після чого публічно перевтілитись у роль жертви та вимагати від оточення уваги до своєї персони.

Раки не заспокояться, поки не розкажуть усім, які вони бідні, нещасні та знедолені. Однак замість того, щоб постійно заплющувати очі на їхні істерики, варто відверто поговорити з Раком та дізнатись, що насправді його турбує.

Діви

Якщо щось відхиляється від плану Дів, то представники цього знаку одразу впадають у лють, а потім депресію. Для них винні усі навколо, але тільки не ідеальні Діви. У зв'язку з цим вони ще й обожнюють бути на висоті та звертати на себе увагу. Однак якщо ж людина, народжена під сузір'ям Діви, засмучена, то буде довго уникати контактів з іншими людьми.

Скорпіони

Скорпіони готові знищити весь світ, якщо їхні плани не вдається реалізувати. Спочатку вони стають сумними, тому всі справи стають для них складними та безнадійними. Водночас проблеми Скорпіонів, зазвичай, не є серйозними та взагалі вартими такої надмірної уваги. Однак представники цього знаку не збираються вирішувати навіть незначні труднощі - вони будуть сидіти й страждати, чекаючи, що хтось їх пожаліє й допоможе в усьому.

Козероги

Від природи Козероги організовані та дисципліновані люди, котрі на будь-який випадок життя мають план дій. Проте якщо хоча б один пункт плану не вдасться втілити в реальність, то це введе Козерогів у депресію.

Найбільше представники цього знаку Зодіаку хвилюються за репутацію, оскільки бояться осуду людей за свої "промахи". Із такого песимістичного та тривожного стану Козерогам складно вийти самостійно, тому рідні й близькі мають бути уважніші до їхнього настрою та намагатися сприяти відновленню нормального морального самопочуття Козерогів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку є найзарозумілішими серед усіх.