RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

5 липня

Всі новини

Духовне зростання і доленосна пора: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на кінець травня – початок червня

Астрологи поділилися гороскопом на період з 30 травня по 5 червня 2022 року. За їхнім прогнозом, Леви зроблять ще один крок до просвітління, а Водолії опиняться перед складним вибором.

Про це пише Slovofraza.

Овен

На Овнів чекає успіх у справах, причому їх біополе далеко не ідеальне. Неділю краще провести вдома – це допоможе відновити сили.

Телець

Народженим під цим сузір'ям слід уникати надмірної самовпевненості. Це дозволить досягти певних успіхів у справах або щонайменше зберегти попередні досягнення.

Близнюки

Близнюки зможуть знайти своє справжнє призначення, особливо значущий для цього – понеділок. Водночас не варто знецінювати те, що вже є, інакше успіх може відвернутися.

Рак

Планети принесуть Ракам багато доленосних моментів та приємних подій. Прийняття важливих рішень вимагатиме підказок інтуїції. Раптове передчуття може вказати на небезпеку, яку слід перечекати.

Лев

Поточні фінансові проблеми розсіються і Леви зможуть вийти на новий рівень духовного розвитку. Вони виявлять низку дивних випадків, які відкриють їх справжні цілі. Також тиждень подарує нові знайомства та життєвий досвід.

Діва

Астрологи попереджають, що надмірна нервозність і стреси можуть позбавити Дів удачі. Тому необхідно приймати рішення спокійно та обдумано, і якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі. Прогулянки збалансують енергетику.

Терези

Терезам слід подбати про правильний відпочинок. Краще спілкуватися з приємними людьми, а також читати корисні книги, дивитися фільми, що надихають, приділяти час своєму хобі. Також не забувайте підтримувати порядок вдома.

Скорпіон

Представники цього астрологічного символу стануть успішнішими, якщо перед початком літа зроблять генеральне прибирання позбувшись непотребу. Крім того, слід уникати поспіху та виявляти обережність, займаючись спортом – є ймовірність травми.

Стрілець

Допомога близьким принесе Стрільцям удачу та допоможе очистити карму. Наприкінці тижня можуть виявитися недоброзичливці. Астрологи радять встановити енергетичний захист.

Козеріг

Яскравий і незвичайний тиждень вимагатиме прийняття важливого рішення. Навколо Козерогів закрутяться події, за якими вони можуть спостерігати збоку або взяти живу участь. У неділю можливе зростання негативу через ретроградність Сатурна.

Водолій

Астрологи попереджають про складний вибір, внаслідок якого у будь-якому разі доведеться заплатити свою ціну. Кожен з обраних шляхів матиме плюси та мінуси. Також можливі нездужання.

Риби

Деякі проблеми Рибам можуть принести стосунки на відстані та робота в колективі. Тиждень буде відзначений цікавими знайомствами та негараздами, в яких, як не дивно, можна знайти користь.

Раніше ми писали, що "чорний місяць" 30 травня може кардинально змінити життя трьох знаків Зодіаку.