RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Левам не варто поспішати, а Близнюкам посміхнеться успіх: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 31 травня

Астрологи склали прогноз на 31 травня для всіх знаків зодіакального кола. Зокрема, зірки в цей день сприятимуть Близнюкам, а Левам краще не робити поспішних рішень.

Про це повідомляє СТБ.

Овен

Представникам цього знаку захочеться з кимось подискутувати. Буде багато енергії для доведення своєї точки зору і правоти. Привід для спору сьогодні буде неодмінно знайдено.

Телець

У Тельців сьогодні буде серйозний настрій. Можуть йти напролом, ризикуючи розтратити всі сили чи отримати душевну травму. Зірки радять розставити пріоритети для розтрати енергії.

Близнюки

Багато справ вдасться виконати на відмінно, цим зможуть похизуватися перед оточенням. Сьогодні день буде сповнений енергії, рішучості і розважливості.

Рак

Зірки принесуть щирість, прямоту і бажання до спілкування. Сьогодні Раки зможуть вийти зі звичного кола знайомих і знайти нових товаришів.

Лев

Зірки радять не поспішати, не вдаватися до необдуманих, спонтанних вчинків, адже це може призвести до помилок. У разі якихось сумнівів у рішенні - краще за можливості його відкласти.

Діва

Сьогодні захочеться Дівам продемонструвати силу в якихось сферах. Буде надмір упевненості, рішучості і спокою. Все це дозволить показати твердість у важливих справах.

Терези

Буде багато енергії, все буде під силу. Терези зможуть наблизитися до своєї мети, знайти вирішення складного завдання чи вихід зі, здавалося, глухого кута.

Скорпіон

Скорпіонам хотітиметься сховатися від настирливих людей, уникнути чужих спроб втрутитися у своє життя. День буде спокійним, дозволить зануритися у справи.

Стрілець

День буде сповнений ідей та думок, якими захочеться поділитися зі світом. У крайньому разі - для цього підійде й один, але розумний слухач.

Козеріг

Цей знак буде доволі роздратований через оточення. Доведеться витратити чимало енергії, щоб напоумити тих, хто поруч.

Водолій

Зірки подарують шанс ознайомитися з новими і захопливими речами. Це може бути людина, знання, враження чи почуття.

Риби

Цей знак може зіткнутися з опозицією, може почути неприємні речі про себе. Загалом день дозволить прораховувати ситуацію наперед, побудувати далекоглядні плани.

Нагадаємо, що астрологи дали фінансовий прогноз усім знакам Зодіаку на тиждень – з 30 травня до 5 червня.