RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Краще ніколи так не називайте дітей: чоловічі імена, власники яких завжди під маминою спідницею

Існує ряд чоловічих імен, чиї володарі справжні зануди. А деякі взагалі приносять своєму власнику суцільні невдачі.

Як краще не називати свого сина при народженні, пише портал Знай.

Герман

Ім'я Герман у перекладі з латинського означає "рідний" або "близький". Його власник виростає безпринципним, пихатим егоїстом, якому не пощастить ані у дружбі, ані у стосунках із жінками.

Тарас

У перекладі з грецької Тарас означає "заколотник". І бунтівний дух проявляється у хлопчика з самого дитинства. Він часто робить щось виключно з бунтарських спонукань, навіть коли своїми діями шкодить і собі, і оточуючим його людям. А коли його карають за діло, то довго ображається.

Борис

Кожна спроба Бориса досягти успіху перетворюється на суцільні муки. Борис тяжко переживає програші, кожен свій промах він сприймає як глобальну трагедію.

Савелій

Основні проблеми у Савелія виникають при спілкуванні із протилежною статтю. В очах жінок він виглядає пасивним песимістом. І постійні невдачі в коханні та кар'єрі можуть спровокувати у чоловіка депресію, яку він "лікуватиме" алкоголем.

Анатолій

Анатолій має слабке здоров'я. Ще в дитинстві вони постійно хворіють і мають хронічні захворювання ще до підліткового віку. Анатолії нерішучі та нещасні в особистому житті. Як правило, вони закохуються в красивих, але деспотичних жінок, з якими перетворюються на безвільних підкаблучників.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена найпостійніших чоловіків, які не поспішають вести кохану під вінець.