RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Потрібно уникати конфліктів на роботі та скоротити витрати: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 жовтня

Чотирьом знакам Зодіаку нескінченно везтиме у листопаді, а ось неділя, 29 жовтня, виявиться не найкращим днем для багатьох з них.

Ресурс "Главред" пише, чим буде примітний сьогоднішній день.

Овен

Овнам варто пригальмувати з поспішними рішеннями і бути розважливим. Сьогодні не найкращий день для зміни роботи. Вчинки близьких людей чи друзів можуть розчарувати.

Читайте також: У вас є ще кілька днів: три знаки Зодіаку можуть розбагатіти до кінця жовтня

Телець

Тельцям саме час заявити про себе. Зустріч увечері принесе лише позитивні емоції, але перед цим можна поекспериментувати із зовнішнім виглядом.

Близнюки

А у Близнюків очікується досить непростий день, але завзятість допоможе вирішити всі найскладніші завдання, головне не варто забувати про нестандартний підхід до звичних ситуацій.

Рак

Раки емоційно нестабільні, тому треба уникати покупок, зроблених у пориві почуттів, оскільки це дуже вдарить по бюджету. Щоб не було спокус, візьміть із собою невелику суму грошей.

Лев

Левам доведеться довести до кінця всі розпочаті раніше справи, щоб звільнитися для нових проектів. Але сконцентруватися буде складно, тому що всі довкола раптом вирішать вас відволікти. Однак не потрібно відмовляти у допомозі тим, хто потрапив у скрутну ситуацію.

Діва

Дівам не варто звалювати на себе непосильний тягар обов'язків і не потрібно соромитися просити про допомогу. Діви досягнуть бажаного, обігнавши суперника в нелегкій гонці за місце під сонцем, але довіртеся інтуїції.

Терези

Терези з усіма порозуміються і заведуть корисні знайомства. Не виключена підтримка впливових людей. Це сприятливий день для ухвалення важливих рішень.

Скорпіон

У Скорпіонів з'явиться шанс налагодити стосунки з близькими людьми та виконати дані обіцянки. Проведіть час із коханою людиною, займіться чимось новим, незвичайним, це допоможе зміцнити союз. Сьогодні найбільш вдалий день для вирішення проблем, що накопичилися.

Стрілець

У Стрільців виник ризик конфліктних ситуацій на роботі, тому потрібно зберігати спокій і дружелюбність. Багато залежатиме від вашої старанності.

Козеріг

Козерогів чекають домашні обов'язки та клопіт. Тому проведіть час у родинному колі, приділіть увагу батькам і дітям, оточіть їх турботою. Головне – постарайтеся не посваритися.

Водолій

Водоліям не варто аналізувати помилки минулого, а краще зайнятися довгостроковим плануванням. Поставивши мету, ви зможете ясно побачити шляхи її досягнення, продумати кожен крок до дрібниць. У другій половині дня варто прогулятися із друзями.

Риби

Риби хочуть звалити на себе всю домашню роботу, але слід пошкодувати себе та попросити допомоги у близьких. Це допоможе виграти час, щоб вибратися на природу та зарядитися енергією на повну.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на доленосну зустріч до кінця 2022 року.