RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Про них мріє будь-який чоловік: найпривабливіші жіночі імена

Астрологи, які розповіли про найсильніші імена для хлопчиків, назвали п'ять жіночих імен, які найбільше приваблюють чоловіків. Йдеться про Марію, Лілію, Алісу, Ксенію та Мілу.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Усього досягають у молодості: три знаки Зодіаку рано реалізують свої мрії

Марія

Чоловіки вважають ім'я Марія дуже сексуальним, милозвучним і хочеться вимовляти його частіше. Власниці цього імені наділені величезною харизмою, комунікабельністю та відкритістю.

Лілія

Ім'я Лілія чоловіки прямо асоціюють із прекрасною та незвичайною квіткою. Вони відчувають ніжність до жінок з таким ім'ям і вже уявляють її своєю дружиною.

Аліса

Це пристрасні та емоційні у стосунках дівчата, які скромно поводяться на публіці. Привабливість і чуттєвість цього імені хвилює чоловіків і вони готові піти за нею куди завгодно.

Ксенія

Ксенія ще та кокетка, яка вміє правильно поводитися з чоловіками, змушувати їх відчувати найкращими та залишати незабутній слід після того, як покидають їх. Ім'я Ксюша чоловіками часто вимовляється з трепетом та мрійливою усмішкою.

Міла

Ім'я Міла у чоловіка викликає лише позитивні почуття. Дівчата з таким ім'ям можуть бути кращими дружинами та друзями для них, а жіночність і сильний характер Міл лише увічнює їхні стосунки.

Раніше ми назвали п'ять імен чоловіків, здатних зробити райським життя жінки.