13-й знак Зодіаку: як з'явився Змієносець і що означає по гороскопу

Деякі астрологи стверджують, що існує тринадцятий знак у зодіакальному колі – Змієносець. Це знак західна та ведична астрологічні традиції зазвичай не включають у зодіакальні знаки, хоч Сонце проходить і через 13 сузір'я Змієносця.

Як повідомляє mixnews.lv, теорію про 13-й знак Зодіаку підтримують і астронавти зі США, які впевнені, що знаки за 2500 років змістилися та розташовані в інших часових відрізках протягом року.

Читайте також: На них обрушиться "грошовий дощ": п'ять знаків Зодіаку розбагатіють на рік Кролика

У свою чергу, вчені NASA не одразу заявили про відкриття нового знака, хоч уже й визнали це. Змієносець може стати не останнім додаванням до зодіакальної системи, тому що в 1970-х роках пропонувалося включити до зодіаку сузір'я Кита 14-м знаком.

Формально змієносець (Ophiuchus), час якого з 29 листопада по 17 грудня і збігається зі Стрільцем, не в числі зодіакальних знаків, але вплив його в астрології - великий.

Цей зодіак уявляється, як чоловік з темною і світлою зміями. Перша має силу Скорпіона, а друга має частину характеристик Стрільця. Прототип Змієносця - персонаж міфології Стародавньої Греції Асклепій (Ескулап), бог лікування, який присвятив себе порятунку людей та спілкуванню зі зміями.

Характер людей зі знаком Зодіаку Змієносець

Це сильні, цілеспрямовані, із сталевим стрижнем особи, які працюють на результат. Хоч спочатку Змієносець здасться зарозумілим егоїстом, який звик себе вихваляти, але це виправдано талантом, розумом і тямущістю даного знака. Він вміє радіти дрібницям у житті, рідко опускає руки і здатний занурюватися в суцільні насолоди і ризиковані пригоди.

Жінка-Змієносець має велику хитрість і часто злопам'ятна, до всіх ставиться підозріло і запально на все реагує. При цьому вона може стати найкращим партнером у житті, який не дасть образити свого близького. Залицяння жінки-Змієносці дуже люблять, це можуть бути як компліменти, так і подарунки та визнання у своїй відданості.

У цих знаків переважають характеристики Скорпіона та Стрільця. Кармічне завдання даного знака - приборкати в собі злість, бути чуйними та допомагати оточуючим, навчитися співпереживати.

Крім того, серед Зміїносців безліч спортсменів, музикантів, політичних та військових діячів: Михайло Ломоносов, Олександр Суворов, Індіра Ганді, Аугусто Піночет, Тіна Тернер, Майя Плісецька, Борис Гребенщиков.

Символ Змієносця — Змія, яка сама себе кусає за хвіст.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найдоглянутіших жінок за знаком Зодіаку.