RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Справжні волоцюги: чоловіки з цими іменами навряд чи будуть вірними

Деякі чоловіки стають справжньою "кам'яною стіною" для своїх жінок, а інші - не можуть пропустити жодної спідниці.

Про те, які чоловіки не дотримуються вірності у шлюбі, пише "Уніан".

Петро

Ці чоловіки вміють себе подати та досить самовпевнені. При будь-якій можливості вони змінюють своїх партнерок, адже з переважною більшістю обраниць у них немає нічого, крім "ліжка". Дівчата ж, на свою біду, закохуються у Петра до нестями.

Читайте також: Справжні шахраї: чотири імені, які носять найбезсовісніші чоловіки

Володимир

Власники цього імені, навіть перебуваючи у стосунках чи маючи сім'ю, все одно задивляються на інших представниць прекрасної статі. Для них розлучення - лише питання часу. І коли вони кидають своїх дружин заради інших, Володимири не відчувають жалю і не вважають себе винними.

Лев

Лев, зазвичай, дуже самозакохана особистість, при цьому намагається оточити себе красивими людьми. Він має іноді завищені вимоги до своєї супутниці, яка повинна бути ідеальною. Найчастіше він обирає собі дівчину модельної зовнішності, утім, яка все одно довго не затримуватиметься серед його "фавориток", бо він вже приглядів собі іншу, й не одну.

Арсеній

Арсеній насправді хоче створити міцну та щасливу сім'ю і докладає для цього чимало зусиль. Але коли після багатьох років разом на обрії з'явиться більш приваблива дівчина, Арсеній може "пуститися берега", забувши про усі клятви вірності.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків з шаленою харизмою та неймовірною привабливістю, яким навіть найвибагливіші жінки не можуть протистояти.