RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Сліпо вірять чоловікам: жінки з якими іменами обпалюються у коханні

Існують такі жіночі імена, власницям яких катастрофічно не щастить у коханні. При цьому вони не обділені привабливістю, розумом та працьовитістю, а тягне до негідників.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Справжні волоцюги: чоловіки з цими іменами навряд чи будуть вірними

Ганна

Ганна має одну особливість - не вміє розрізняти, де правда, а де брехня. Поки життя не навчить - надалі натикатиметься виключно на чоловіків, які шукають пристрасних, але легких стосунків. Жінки з таким ім'ям хоробрі та сильні, при цьому - душевно добрі та вірні, судять включно по собі. Їм на думку не прийде запідозрити чоловіка у нечесності. Такі наївні дівчата притягують до себе зрадників. Ганні потрібно вчитися мислити раціонально та відокремлювати зерна від полови.

Дар'я

Даша за своєю природою - бунтарка, тому й тягне до чоловіків з такою ж вдачею. Такі дівчата спочатку закохуються, а потім тільки усвідомлюють, куди потрапили. У перекладі це ім'я означає "переможниця", їй важливо досягати вершин та мати нестандартний погляд на все. Це ті жінки, які люблять ламати стереотипи. Нудна романтика їх точно не спокусить, тому обирають поганих хлопців. Обранцю, зазвичай, стосунки не потрібні, а Дарині залишається тільки страждати.

Анастасія

Такі жінки поступливі та невпевнені у собі, а чоловіків беруть не заграваннями, а натиском та невгамовною енергією. Настя не любить сидіти днями на дивані, вона обожнює драйв. Тоді як не кожен захоче розділити життя з такою запальною шукачкою пригод. Часто такі жінки грають роль матері та рятівниці, вибираючи незрілих кавалерів.

Вероніка

Вероніки за своєю суттю боязкі, сором'язливі та наївні. Для них психологія чоловіків - інший світ, тому можуть переплутати несерйозні наміри з коханням на все життя. У підсумку - часто ллють сльози. Такі жінки чекають принців з казок, не бажають жити реальністю, яка дуже далека від чарівних оповідок.

Алла

Алла має потужну енергетику, вона вміє робити все сама. Це може відштовхувати чоловіків. Такі жінки часто обирають "маминих синків", які не проти жити за чужий рахунок, та лінуються брати відповідальність за себе та обраницю. Аллі для щастя в особистому житті треба вчитися виявляти слабкість. Поруч зі слабким партнером така богиня буде вічно страждати.

Василіса

Василіса у реальному житті не така вже премудра, як мовиться у казках. Через брак досвіду вона здатна закохатися у справжнього поганця. Ладна повірити у будь-яку нісенітницю з вуст обранця, та чекати на обіцянки, які ніхто не збирається виконувати. Василіса закохується щоразу - ніби востаннє. Життя її нічому не вчить, а чоловіки продовжують радо користуватися.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків з шаленою харизмою та неймовірною привабливістю.