RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Попелюшки - це про них: 4 жіночі знаки Зодіаку, на яких "полюють" заможні чоловіки

Далеко не для всіх жінок важлива заможність чоловіка, але у деяких з них сценарій життя подібний з сюжетом казки про Попелюшку – вони народжуються бідними, проте завжди оточені увагою багатих залицяльників.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Заощадять на лікарях: 4 знаки Зодіаку, яких не турбуватиме здоров'я у 2023 році

Скорпіон

Представниці цього знаку Зодіаку досить різкі, проте володіють унікальною мудрістю і вміють радіти життю. Вони рідко мріють про багатого чоловіка, а прагнуть створити щасливу, сповнену любові, сім'ю. Проте саме на їх шляху трапляються заможні обранці або ж закохана пара разом здобуває висот, працюючи, не покладаючи рук.

Водолій

Навіть народившись у бідній сім'ї жінки-Водолії залишаються щедрими і з повагою ставляться до оточуючих. Багатому чоловіку нелегко отримати прихильність представниці цього знаку Зодіаку, однак, якщо його наміри щирі, йому це неодмінно вдасться.

Скорпіон

Попри те, що жінки-Скорпіони досить заощадливі, вони рідко відмовляють собі у купівлі речі, що їм сподобалася. Ці дівчата пред'являють високі вимоги до якості життя і мають відмінний смак, тому їм підходить тільки життя з багатими і заможними людьми.

Діва

Представниці цього знаку Зодіаку підкоряють чоловіків інтелектом, харизмою та красою. При цьому, вони знають собі ціну і оберуть того хлопця, який не лише буде забезпеченим, але і відповідатиме їхньому статусу та певним критеріям.

Раніше ми писали, які три знаки Зодіаку постійно спізнюються.