RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Отримають пропозицію, від якої важко відмовитися: топ – 3 жінки з гороскопу

Астрологи розповіли, хто із жіночих знаків Зодіаку стане щасливою нареченою у січні 2023 року. Одразу трьом сузір'ям запропонують руку і серце.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Буде багато перемог, кохання та грошей: прогноз астролога на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку

Водолій

У другій декаді січня ці дівчата розслабляться, відпустять непросту ситуацію в особистому житті. Зловлять себе на думці, що просто хочуть насолоджуватися життям та отримувати задоволення від того, що відбувається. Водолії просто чекатимуть розвитку подій. І саме тоді обранець і проявить себе. Він нарешті побачить спокій представниці цього знака, зробить пропозицію, адже захоче все життя перебувати поряд із умиротвореною леді.

Телець

Народжені під цим знаком не думали про заміжжя взагалі. Їм подобалося бути вільними. Проте кавалер, з яким зустрічаються, не зможе повірити, як це свободу більше люблять, ніж його. Тому ризикне, запропонує руку і серце цьому знаку. Примітно, що Тельці розчуляться і раптово змінять переконання.

Терези

Ці дівчата мріють реалізуватися у сімейному житті, хочуть розраховувати на надійне плече, з яким можна розділити палітру емоцій, з яким можна бути собою. У другій декаді січня Терези самі проявлять ініціативу, чітко дадуть обранцеві зрозуміти, що не проти заміж. Кавалери неодмінно зроблять пропозицію, адже теж давно виношують думку про створення родини.

Нагадаємо, деякі жінки користуються популярністю серед чоловіків, але ніколи не виходять заміж. Причин цьому може бути багато, одна з них – невдало обране ім'я.