RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Власниці цих п'яти імен ризикують залишитися старими дівами

Існують такі жіночі імена, власниці яких асоціюють себе зі свободою, тому їх дуже важко заманити у шлюб. Самодостатні жінки з такими іменами можуть прожити все життя без пари: Олександра, Ксенія, Дар'я, Світлана та Діана.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: "Принци на білому коні": три імені чоловіків, які перетворюють життя жінки на казку

Олександра

Жінки на ім'я Олександра - рішучі та впевнені. Вони звикли все контролювати, оскільки багато в чому обізнані. Це може захоплювати у дружбі, але в сім'ї та близьких стосунках не кожен чоловік ладен змиритися та бути на других ролях.

Ксенія

Такі жінки - сміливі та розумні. Покровителем у них виступає планета Уран - відома своєю силою до рішучих змін. З дитинства Ксенії говорять і роблять тільки те, що вважають за потрібне. У них на все є власна думка. Зазвичай свободолюбиві погляди на життя заважають побудувати довготривалі відносини.

Дар'я

Жінки з іменем Дар'я - вольові. Вони в житті рідко шукають та готові йти на компроміси. Вони до останнього відстоюватимуть свою точку зору. Тільки дуже сильному за характером чоловіку вдасться "приручити" таку персону.

Світлана

Світлани від природи дуже добрі та чуйні. Велика кількість м'яких звуків в імені нагородила володарку також м'яким і слухняним характером. Саме через це в обранців швидко зникає інтерес.

Діана

Жінки з таким іменем - сильні та неприступні. За своєю природою Діана - справжня мисливиця. Зазвичай вона сама завойовує серця чоловіків та не терпить відмов. Під одним дахом з такою панянкою буде гарантовано не сумно.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, яким знакам Зодіаку судилося бути самотніми у молодості.