RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Мають особливий дар: кармічно сильні чоловічі імена за знаком Зодіаку

При виборі імені для улюбленого сина астрологи радять задовольнятися не тільки особистими смаками та уподобаннями, але й звертати увагу на енергетику імен.

"Апостроф" пише, власники якихось чоловічих імен, згідно зі знаками Зодіаку, почуваються "королями життя".

Овен

Сергій вміє та любить спілкуватися, він відкритий усьому світу та постійно фонтанує ідеями. При цьому він надзвичайно обов'язковий і працелюбний, тому він начальства на гарному рахунку і швидко може зрости до керівника. Сергій не втрачає оптимізм у найскладніших ситуаціях. У супутниці вибирає спокійних та врівноважених жінок. Працює, як правило, у творчій сфері.

Читайте: Як назвати хлопчика у новому 2023 році: список імен

Андрій хоч і здається легковажним, але він дуже розважливий. Він може бути душею компанії і водночас непогано почувається на самоті. З них виходять добрі бізнесмени, режисери та актори.

Телець

Антон має велику чарівність, але при цьому не любить привертати до себе зайву увагу. Шумним компаніям він завжди віддасть перевагу улюбленій книжці. У стосунках із жінками сором'язливий. Успіху досягає в науці та технічних професіях.

Михайло той рідкісний випадок, коли для чоловіка сім'я важливіша за кар'єру. Він зберігає вірність своїй другій половинці все життя, прекрасний батько та чоловік. У роботі він відповідальний, виконавчий, добрий керівник середньої ланки в будь-якій галузі.

Близнюки

Кирило захоплюється різними речами, жадібно шукає нові знання. Виконуватиме всі накази, незважаючи ні на що. Ідеальний кандидат для професійної служби в армії, поліції, ДСНС чи медицині.

Гліб у будь-якому колективі стає неформальним лідером, оскільки не кидає слів на вітер, його поважають за коректність та справедливість. Вибирає для себе рідкісну та непопулярну професію.

Рак

Ілля буває запальним, імпульсивним, разом з тим має добре розвинену інтуїцію. Досягне успіху в журналістиці, може стати хорошим педагогом чи лікарем.

Дмитро дуже добра і життєлюбна людина, хоч і зовні здається досить суворим суб'єктом. Може стати науковим співробітником або програмістом, тому що вміє швидко приймати рішення та у справах спирається на логіку, а не на почуття. Дуже швидко закохується і так само швидко остигає.

Лев

У Аркадія настільки багата уява, що його внутрішня енергія не дає йому сидіти на місці й змушує весь час рухатися вперед. Він честолюбний, з добре підвішеним язиком. Одружується досить пізно, тому що зайнятий пошуками свого ідеалу.

Петро завжди ніжний, щедрий, дуже темпераментний і мужній, але в коханні сліпий, наділяючи свою обраницю не властивими їй перевагами, через що нерідко розчаровується. Може зробити кар'єру у готельному, ресторанному, рекламному бізнесі.

Діва

Акуратний і спокійний Володимир спочатку виявляє схильність до точних наук, але потім закидає їх, втрачаючи інтерес до них. Здатний взяти на себе відповідальність, що цінується в армії, політиці та журналістиці.

Анатолій на диво наполеглива людина, яка не тільки ставить перед собою точні цілі, а й досягає їх. У роботі копіткий і акуратний. Може стати чудовим психологом, педагогом чи політиком. У молодості в жінках цінує зовнішню красу, але з віком важливішою для нього стає душевна близькість.

Терези

Олександр вміє добре пристосовуватися до будь-якої обстановки, любить спокійний відпочинок та смачну їжу. З кожним може порозумітися. Незамінний у сфері продажу, маркетингу та реклами. На роботі може бути керівником, але керування хатніми справами повністю довіряє своїй дружині.

У Костянтина не так багато друзів, але кожен на все життя. Він ніколи не ховається за чужу спину і, якщо потрібно, віддасть останню сорочку. Роботу обирає у сфері дизайну, архітектури, фотографії. Жінок шукає сильних, досвідчених, може навіть старших за себе.

Скорпіон

Артем завжди має свою думку та прагне її відстоювати, хоче працювати над власними проектами. Любить подорожувати та приймати гостей. Відмінний чоловік, дбайливий батько, ніколи не відмовляється допомогти в роботі по дому.

Іван консервативний у поглядах, особливо у тому, що стосується сімейного життя. Але завжди першим прийде на допомогу. У виборі професії йому немає обмежень - може бути як чудовим сантехніком, так і прекрасним художником.

Стрілець

В'ячеслав рідко досягає високих посад, оскільки це йому нецікаво. Намагається уникати конфліктів, тому він практично не має ворогів, а друзі поважають його і цінують. При цьому батьківство для нього є дуже важливою частиною життя.

Роман має дуже сильну енергетику, при цьому не любить труднощів і легко може кинути розпочату справу, якщо вона його чимось не влаштовує. Дуже комунікабельний, любить галасливі компанії. Найкраще працюється йому в торгівлі, маркетингу.

Козеріг

Григорій приділяє багато уваги своїй зовнішності, залежить від думки оточуючих. Кар'єру може зробити у галузі техніки, електроніки або навіть стати священником. При цьому не прагне керівних посад.

Олег має гострий аналітичний розум, тому найчастіше він підбирає собі професію у сфері вищої освіти, науки та техніки. Він все аналізує, любить все розкласти по поличках. У стосунках з жінкою так само надає перевагу порядку — жодних сюрпризів та експериментів.

Водолій

Вадим – потайливий і таємничий, причому відхідливий, а всі стреси переносить досить легко. У супутниці вибирає жінку з більшим життєвим досвідом. Обирає професії, пов'язані із секретністю — спецслужбах, у банківській сфері, адвокатурі.

З Данила вийде гарний дослідник чи авіаконструктор. Також він може стати успішним підприємцем. У стосунки з жінками вступає лише від кохання.

Риби

Юрій має багато друзів і товаришів, він невиправний романтик, наділений природним почуттям гумору. При цьому дуже цілеспрямований, знає, чого хоче від життя. Юрій гуманітарій. Дружина командуватиме їм рівно доти, доки він не поставить її на місце.

Федір має тонку душу і розвинену інтуїцію – мовчазний, упертий, віддає перевагу самотності. У дружини вибирає працьовиту жінку, здатну бути гарною господаркою та матір'ю. Дуже прив'язаний до дітей. Справжній умілець, коли йдеться про ручну роботу. Може творити шедеври.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловічі імена, які носять нелюди та тирани.

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійних злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість