RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Світлий тиждень 2023: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17-23 квітня

Астрологи, які раніше прогнозували насичені вихідні, склали гороскоп на 17-23 квітня.

Про це розповідає "Апостроф".

Овен

Тиждень під знаком вогню. Цікаво, що як саме ви використаєте цей вогонь – залежить від вас. Адже вогонь може як надихнути та обігріти, так і спалити. Тому будьте спокійні та врівноважені, контролюйте емоції, і все тоді вдасться. Цікаво, що наступного тижня у вас буде змога відвідати чи то виставу, чи побувати в якомусь місці, де розкрити емоції якраз вдасться на повну. Скористайтеся такою можливістю.

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році

Телець

Тельці будуть дуже впертими. Вам захочеться відстояти власну думку, ба більше, переконати в тій думці всіх оточуючих. Навіщо це вам – незрозуміло. Адже ви і так самодостатні. Така поведінка не сподобається оточуючим, тому можуть бути конфліктні ситуації. На середу та п’ятницю не плануйте ділових зустрічей, для вас це досить нелегкий період. Якщо триматимете себе в руках, вихідні будуть веселими та легкими.

Близнюки

Ви будете прагнути поїздок, подорожей, переміщень. У дорозі будьте обережними, не відкривайтеся чужим людям, вас можуть обманути. Рідні, а особливо діти, вимагатимуть від вас багато часу, тому спробуйте спланувати свій час так, щоб приділити їм увагу. Якщо не агресуватимете, доля вам віддячить прибутками – наприкінці тижня маєте нагоду отримати щось приємне.

Рак

Крок вперед і два назад. Це буде досить нелегкий тиждень, коли задумане даватиметься з великими проблемами та перешкодами. Якщо маєте час, відкладіть усі важливі справи на потім, займіться технічною простою роботою, яка не вимагає важливих рішень. Також не варто купувати дорогі речі, є шанс, що вони або зламаються, або вам не підійдуть. Ідеально для вас цього тижня – бути стороннім спостерігачем власного життя.

Лев

Цього тижня ви отримаєте чи пізнаєте щось нове, неочікуване. Це може бути якесь навчання, яке не зовсім за вашим фахом, чи подарунок, який є для вас нетиповим. Однак це вас порадує. З фінансами будьте обережні, є шанс що ви знову захочете їх роздати тим, кому треба більше, не зважаючи на власні потреби. Тиждень завершиться якоюсь важливою справою, де ви отримаєте повний успіх.

Діва

Робота, робота і ще трошки роботи. Це ви самі себе так завантажите. При тому, що обставини не вимагатимуть від вас так вкладатися. Тому пильніше ставтеся до власного відпочинку і давайте собі час зайнятися улюбленою справою. Порада тижня: розподіліть обов’язки, інакше перевтомитесь. А від того нікому краще не буде. Фінанси порадують – вас очікує прибуток.

Терези

І тут, і там, і те, і се – ви встигатимете цього тижня всюди. Купа закритих справ чи проектів, багато зробленого та ще більше заплановано. Ваша енергія битиме через край і ви вкладете її саме в робочі моменти. Зважте, що від рідних до вас будуть надходити претензії. І це не дивно, адже коли ви приділяли час своїм близьким людям? Використайте вихідні за призначенням, відпочиньте. І неодмінно порадуйте себе чимось приємним за таку активність.

Скорпіон

Вас протягом тижня турбуватимуть темні думки – чи то треба вирішити фінансові справи, чи знайти рішення побутової проблеми, чи придумати як залагодити конфлікт між близькими людьми. Зважте, що саме від вас мало що залежить, оскільки в будь-якому разі обставини складуться так, що все стане на свої місця. Спробуйте відпустити ту ситуацію, яка вас турбує. Зверніть увагу на нову людину у вашому оточенні. Вона може відіграти важливу роль у вашому житті.

Стрілець

Ви проведете тиждень в очікуванні чогось прекрасного. І відчуття вас не підведуть – наприкінці тижня станеться щось дуже хороше. Однак зважайте, що не варто весь час жити мріями, адже від вас на роботі вимагатимуть більше, ніж зазвичай. Початок тижня може здатися нелегким, але не зважайте, такі в просторі панують енергії. І ще зверніть увагу на проблеми з кишково-шлунковим трактом, є небезпека харчових отруєнь.

Козеріг

Зверніть увагу на власне здоров’я. Вам організм вже кілька тижнів натякає, де саме є проблема і що потрібно підлікувати. В іншому тиждень буде досить легкий і спокійний. Ви нарешті матимете нагоду видихнути, адже всі важливі справи ви вже поробили. Вас очікує затишшя, і це, здається, вас тішить.

Водолій

Тиждень успіху та вирішення багатьох важливих справ. Вам все вдаватиметься, а люди будуть більш ніж прихильні до вас. Користуйтеся своїм зірковим часом. Матимете нагоду на нове знайомство чи якусь нову ділову співпрацю, сміливо нею користайтеся, такий контакт буде дуже вигідним і довгостроковим. Наприкінці тижня станеться якась яскрава подія у вашому житті. І це не дивно – цього тижня все для вас.

Риби

На вас очікує тиждень світлої радості. Хоча і будуть ті, хто вам намагатиметься перепоганити тиждень своїм діями. Не зважайте. Якщо зберігатимете спокій, все буде добре. Тим паче, що така ваша поведінка добряче злитиме недругів. Вдома буде також спокій і затишок, тому більше часу проводьте з близькими.

Ви будете прагнути поїздок, подорожей, переміщень. У дорозі будьте обережними, не відкривайтеся чужим людям, вас можуть обманути. Рідні, а особливо діти, вимагатимуть від вас багато часу, тому спробуйте спланувати свій час так, щоб приділити їм увагу. Якщо не агресуватимете, доля вам віддячить прибутками – наприкінці тижня маєте нагоду отримати щось приємне.

Раніше астрологи назвали найгірших водіїв по гороскопу.

  • Вас може зацікавити:

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки Зодіаку, які готові зрадити

Вийшла заміж - розлучайся: сім імен чоловіків, з якими шлюб перетворюється на пекло

"Отрута" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву відносин