RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

П'ять імен для хлопчиків та дівчаток, які забезпечать їм щасливе майбутнє

Наділяючи дитину ім'ям, батьки мріють, щоб воно оберігало їхнє чадо і приносило удачу – володарі деяких імен можуть стати щасливими та успішними людьми в майбутньому.

Про це повідомляє "Апостроф".

Михайло

Ім'я Михайло з'явилося в івриті та перекладається як "богоподібний". З дитинства батьки зауважують, що Мишко росте слухняним, тихим і працелюбним хлопчиком, що згодом допомагає йому у дорослому житті. Зазвичай люди з такими якостями стають сильними чоловіками, які досягають серйозних успіхів у кар'єрі.

Ганна

Анна - це давнє єврейське ім'я, яке символізує хоробрість та доброту дівчат. З наймолодшого віку Аня дивує дорослих своєю мудрістю та добротою. Вона завжди готова допомогти навіть малознайомим людям, тому її оточують добрі та чуйні люди. Дівчинка з цим ім'ям ніколи нічого не потребує - все, що їй потрібно, саме приходить до неї в руки.

Читайте також: Мрія будь-якої мами: п'ять імен дітей, які виростають найдобрішими та щедрими

Марія

Це ім'я, що походить із давньоєврейської мови, що перекладається як "пані". Жінки, що мають це ім'я, відомі своєю працелюбністю та здатністю вдало поєднувати кар'єру та сім'ю. У юності Маша може вважати себе невдахою, але згодом, знаходячи життєвий досвід, стає все мудрішою і сильнішою. Це допомагає їй досягти великих успіхів у зрілому віці, але для цього їй потрібно буде наполегливо працювати.

Олександр

Ім'я Олександр вперше з'явилося у грецькій мові й перекладається як "захисник". Також існують інші трактування цього імені, пов'язані з мужністю і войовничістю. Сашко може натрапляти на труднощі у дитинстві через свою впертість, але у дорослому віці ця якість для нього стає перевагою. Його цілеспрямованість та працьовитість допомагають йому досягати неймовірних успіхів.

Анастасія

Анастасія – це ім'я, що походить із давньогрецької мови та означає "відродження". Вона поєднує в собі дві найважливіші якості для жінки: красу та розум. Настя завжди дивує людей своєю добротою та відкритістю. Це допомагає їй досягати всього, що вона хоче. Однак слід пам'ятати, що ця жінка може бути суворою, якщо її роздратувати.

Раніше ми писали, діти з якими іменами найзапальніші.

  • Вас може зацікавити:

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність