RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Ніколи не будуть бідними: п'ять імен жінок, яким завжди посміхається удача

Астрологи, які назвали топ-5 щасливчиків травня за знаком Зодіаку, надали імена жінок, яким вдається досягти успіху у всіх сферах життя. Йдеться про Олену, Тетяну, Наталю, Лідію та Ольгу.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Як виглядає Місячне затемнення 5 травня у різних містах України: фото та відео

Олена

Олена має сильний внутрішній стрижень, гарну самодисципліну і повну віддачу улюбленій справі. Володарка цього імені завжди ставить перед собою чіткі цілі та робить все можливе для їх досягнення, що робить її успішним керівником. До всього цього додається величезний успіх, який прискорює досягнення висот і який допомагає Олені встигати все.

Тетяна

Тетяні особливо щастить у фінансовій сфері, вона завжди має гроші. Це допомагає твердо стояти на ногах та успішно просувати свою кар'єру, утримувати сім'ю та встигати знаходити час для себе. Успіх робить їх хорошими інвесторами, які завжди можуть грамотно вкластися. Часто Тетян можна зустріти на керівних посадах.

Наталя

Наталя поєднує важку працю та удачу, які приносять дуже гарні плоди. Фінансовий успіх у житті їй гарантовано. Також володарка цього імені має стійкий характер, який допомагає з гідністю приймати поразки та власні помилки, на яких вона навчається і стає лише сильнішою.

Лідія

Лідії теж часто стають босами. Володарка даного імені завжди досягає свого за будь-яку ціну, успіх і праця допомагають їй досягати фінансового успіху і заробляти авторитет серед колег і партнерів. Також Лідія здатна вдало вийти заміж, помножуючи доходи, щоб надалі ні в чому собі та своїй дитині не відмовляти.

Ольга

Ольга не прагне зайняти керівну посаду, але завжди при грошах. Вона не так працьовита, як жінки з переліченими вище іменами, проте скільки би вона не витрачала грошей, їй завжди легко приходять вдвічі більше. Успіх супроводжує її й в особистому житті.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яких чекають суцільні проблеми в травні.

  • Вас також може зацікавити:

Готові "вибухнути" будь-якої миті: три знаки відрізняються особливою нетерпимістю до оточуючих

У них "вітер у голові": шість жінок за знаком Зодіаку, які можуть залишити сім'ю

Звикли брати від життя всі: чотири знаки Зодіаку, яким постійно всі заздрять