RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Життя з ними перетвориться на пекло: три чоловічих знаки, з якими буде важко жінкам

Знак Зодіаку може розповісти багато про чоловіка. Хтось може бути неймовірно ніжним і ласкавим , інші - перетворять життя жінки на жах.

Експерти розповіли про чоловіків, які дуже добре вміють створювати напругу у стосунках.

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто по гороскопу менше схильний до розлучень

Козеріг

Цим знаком Зодіаку керує Сатурн, він завжди змушуватиме довго чекати. Він із тих чоловіків, які всі добре обмірковують перед тим, ухвалити рішення, хоче довше залишатися у статусі необов'язкових стосунків. Він не думає про те, що в цей період хтось може вже пустити його у своє серце.

Телець

Хоча Тельцями й керує богиня кохання Венера, не треба обманювати себе і зачаровувати. Вони можуть легко вичерпати емоційний запас свого партнера, як ніхто інший. Цей дуже практичний у житті знак Зодіаку дуже нерозумний, коли справа доходить до розуміння того, як впоратися з емоціями інших людей. Вони можуть бути романтичними, але тільки тоді, коли вони мають для цього настрій. Якщо вони не в настрої, своїми словами легко розшматують душу. Тільці можуть бути неможливо дратівливими та агресивними.

Рак

Раки - одні із найемоційніших знаків. Оскільки вони під впливом Місяця, його чутливість підвищується у різні фази місячного циклу. Іноді це може призвести до емоційних спалахів і драми у його особистому житті.

Вважайте, що вам пощастило, якщо чоловік закоханий у вас. Поки вони люблять вас усім серцем, вони не залишать вас, незважаючи ні на що. Якщо, з іншого боку, вони більше не впевнені у своїх почуттях, це стане негативними емоційними гойдалками не тільки для них, але і для їхніх партнерів

Раніше ми розповідали про найменш сумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати добрі стосунки.

  • Вас також може зацікавити:

Їхнє серце як фортеця: чотири знаки Зодіаку дуже вимогливі у відносинах

Вічно всім незадоволені: 4 знаки Зодіаку, які постійно з'ясовують стосунки

Ці знаки Зодіаку завжди одружуються з любові, а не через гроші