RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Восени буде багато змін: п'ять знаків Зодіаку чекають серйозні події в кар'єрі

На декого у вересні чекають проблеми, у той час, як у п'ятьох представників знаків Зодіаку відбудуться зміни в кар'єрі восени.

Про це повідомляє "Апостроф".

Діва

З вересня Діви стануть зірками у колективі і вся увага буде прикута до них. У цьому місяці вони можуть зайняти нову посаду, змінити роботу або отримати підвищення. Це відкриє двері до можливих нових обов'язків чи позицій у компанії. Окрім цього, представники знаку Зодіаку захочуть поліпшити свій зовнішній вигляд – це чудова можливість купити якісні та дорогі речі. Вплив ретро Меркурія у серпні може сприяти не тільки фізичному вдосконаленню, а й переосмисленню свого стилю, який був актуальним для вас роки тому. І, можливо, реалізувавши деякі зміни, ви зрозумієте, що прийшов час освіжити й підняти вашу кар'єру на новий рівень.

Стрілець

15 вересня Молодий місяць виступає у ролі каталізатора для сфери вашої кар'єри та статусу, вказуючи на можливість появи нового начальника або навіть вашого підвищення до ролі керівника з новою посадою. Якщо ви перебували тривалий час без роботи, вересень може стати часом, коли ваші співбесіди почнуть приносити плоди: вам можуть запропонувати якісну роботу з комфортним офісом та приємним графіком. Також можливе покращення стосунків із керівництвом.

Читайте також: Їм терміново треба у відпустку: чотири знаки Зодіаку, у яких емоційне вигорання

Овен

У вересні ви зможете отримати нове робоче місце, збільшити команду або зустріти цінного співробітника. Загалом, керівництво може проявляти зростаючий інтерес до вашої діяльності, тому ви маєте сміливо розглядати можливість підвищення та визначення нових умов. Вже 29 вересня відбудеться Повня в Овні, що може призвести до змін в статусі та званні. Ваш авторитет і популярність в колективі можуть значно зрости. Не соромтеся ставити вимоги: нова зарплата, комфортний кабінет та підлеглі – це доречно просити у даному періоді.

Рак

Завдяки вдалим переговорам у вересні ви матимете можливість отримати якісне навчання та поліпшити професійні навички. Молодик, знаходячись у Діві, відкриває двері до нових знань, майстер-класів або підвищення кваліфікації. Це все те, що приведе вас до суттєвого прогресу. Рекомендується розглянути можливість інвестування в техніку для роботи, яка може покращити ваші доходи.

Лев

Радикальні зміни у вашій кар'єрі варто очікувати, перш за все, через нову динаміку у питаннях заробітної плати. Ймовірно, вже з 15 вересня ви відчуєте на собі зміни, пов'язані з підвищенням активності вашої діяльності. Можливо, вам доведеться навчати інших або завдяки новим знанням збільшити цінність своїх послуг. Також, не виключено, що у вашому житті на з'явиться керівник, який сприятиме вашому професійному росту.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року