RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

На Овнів чекають різкі зміни, для Дів прийшов час діяти: гороскоп Таро для всіх знаків

Тарологи, які робили гороскоп на вересень для знаків Зодіаку, дали прогноз для всіх знаків на найближчий тиждень – з 25 вересня до 1 жовтня. На Тельців чекають зміни, а Водолії зіткнуться з невідворотним важливим вибором.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Читайте також: Амур уже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман

Овен (карти "Помірність", "Самітник", "Вежа")

Карти, які випали Овнам, вказують на те, що цьому знаку необхідно бути обачними у своїх діях, зосередитись на вирішенні важливих завдань. Також важливо замислитись про своє майбутнє, розробити план на найближчий час у спокійній обстановці.

Крім того, Овнов може очікувати різкі зміни в житті, до яких доведеться адаптуватися якнайшвидше, щоб отримувати вигоду з обставин, що склалися.

Телець (карти "Дурень", "Закохані", "Повішений")

Початок тижня у Тельців розпочнеться із змін, з якими необхідно буде швидко шукати правильне рішення, у чому допоможе інтуїція. Також чимось доведеться пожертвувати, але результат буде добрим. Наприкінці тижня можуть виникнути труднощі, плани доведеться різко змінювати, але допоможе переключення уваги на відкладені завдання.

Близнюки (карти "Правосуддя", "Місяць", "Дурень")

Близнюків на тижні чекає успіх, якщо вони будуть досить дисциплінованими і виважено приймати рішення, до яких не так легко буде прийти, але сміливість та впевненість допоможуть впоратися з цим. Також буде гарне вирішення справ, якщо не розголошувати про свої плани та діяти, розуміючи всю відповідальність.

Рак (карти "Смерть", "Маг", "Правосуддя")

Раків чекають великі зміни: піде щось старе, що дасть змогу подальшого розвитку своїх знань і талантів. Тарологи радять вийти з тіні та проявити себе. Також на тижні представники цього знаку замисляться над своєю чесністю, щоб у майбутньому не було проблем.

Лев (карти "Дурень", "Зірка", "Місяць")

На початку тижня Левам радять не бути самовпевненими і намагатися думати наперед, проаналізувавши всі ризики. Тиждень пройде легко та без стресу. Водночас до його кінця потрібно буде дослухатися до своєї інтуїції і не вірити чуткам, які можуть створити зайві скандали.

Діва (карти "Самітник", "Маг", "Колісниця")

На початку тижня Діви обмірковуватимуть з усією обережністю свої подальші плани та позбавлятимуться ілюзій. Важливо потерпіти та не приймати поспішних рішень. Середина тижня буде пов'язана з великою відповідальністю, а до її кінця - чекає успіх, якщо бути впевненими та покладатися на свої знання.

Терези (карти "Зірка", "Колісниця", "Помірність")

У ці дні Терез чекає великий успіх, труднощі залишаться позаду, але роботи ще буде багато, оскільки належить завершити ще багато справ. Вони отримають винагороду за свої старання. Тарологи радять цього тижня особливо довіряти своїй інтуїції.

Скорпіон (карти "Ієрофант", "Дурень", "Сонце")

На початку тижня важливо не поспішати з рішенням та зосередитись на важливих завданнях. Певна випадковість допоможе у подоланні труднощів, проте важливо не забувати підходити до своїх дій з відповідальністю. Наприкінці тижня на них чекають нові можливості та проєкти.

Стрілець (карти "Колесо удачі", "Місяць", "Колісниця")

Стрільців чекають несподіванки цього тижня. Спокійний аналіз та висновки з цих ситуацій допоможуть досягти успіху та почуватися щасливим, хоч усередині і будуть страхи та сумніви. Тарологи радять прислухатися до інтуїції та не зволікати, бо цей тиждень – час рішучих дій.

Козеріг (карти "Зірка", "Повішений", "Імператриця")

Козерога йтиме чітко за наміченим планом, але в середині тижня потрібно буде приділити особливу увагу другорядним завданням, що трохи відверне від мети. До кінця тижня представники цього знаку Зодіаку зможуть залишити у минулому свої сумніви в успіху, оскільки щастя вже є близьким.

Водолій (карти "Луна", "Закохані", "Колесо удачі")

На початку тижня Водоліям важливо буде звертати увагу на деталі, щоб запобігти неприємностям. Також вони постануть перед серйозним вибором і на них чекають нові пригоди. Тарологи радять не поспішати та оцінювати обстановку протягом найближчих семи днів.

Риби (карти "Закохані", "Колісниця", "Самітник")

Риби на початку тижня зіштовхнуться із викликами, потрібно буде діяти швидко для покращення свого становища. На них чекають нові можливості, що принесуть великий успіх. Водночас важливо приймати обдумані рішення, а також ділитися своїми ідеями та планами лише з перевіреними людьми.

Раніше ми публікували гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Не можуть залишити минуле позаду: найгірші "колишні" серед знаків Зодіаку

Сонячне та місячне затемнення у жовтні 2023 року: які дні будуть сприятливими, а які – небезпечними

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"