RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Молодик принесе нові ідеї і знайомства: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

У понеділок, 13 листопада, починається новий місячний цикл за місячним календарем - початок нових подій, вражень та досвіду.

Що очікує знаки Зодіаку у молодик, розповіла астролог Анжела Перл.

Читайте також: На них чекає любов: три знаки Зодіаку, у яких зміниться життя в другій половині листопада

Овен

13 листопада для Овна обіцяє нові фінансові можливості, ідеї для інвестицій та фінансові проєкти. Цей період може бути пристрасним і продуктивним. Також можна очікувати на події, пов'язані зі спадщиною, податками або страховками.

Телець

На вас чекають нові знайомства. Знайдете нове кохання. Ваші теперішні стосунки зазнають прогресу. Буде активне бізнес-партнерство. Отримаєте нових клієнтів та будете працювати над новими проєктами. Сприятливий час для весілля. Цей період буде пристрасним.

Близнюки

Близнюків чекає зміна роботи чи робочого колективу. Отримаєте звістку про компанію. У вас з'явиться помічник. Варто сфокусуватися на балансі між роботою та життям. Будете працювати над власним режимом та рутиною.

Рак

Для Раків молодик знаменує багато поїздок та відпочинку. Ваша творча професія зазнає розквіту. Отримаєте натхнення. З головою зануритеся у стосунки. Можлива вагітність чи народження дитини, великий фокус на дітей. Останній тиждень листопада буде гарне самопочуття. Варто зайнятися спортом, відмовитися від шкідливих звичок.

Лев

Ймовірний переїзд. Хтось завітає у гості. Придбаєте щось для дому. Можлива зміна імені чи паспорту. Ваші близькі отримають новини.

Діва

Присвятіть час вивченню іноземної мови. Продовжується тема переїзду. Отримаєте водійські права чи купите машину. На вас чекає важлива подорож. Можлива медійна активність. Гарний час для початку публічної діяльності.

Терези

У Терезів з'явиться нове джерело доходу. Фокус наступних двох років буде зміщений на фінанси. Можете почати щось колекціонувати. Нова важлива людина ввійде у ваше життя. Отримаєте якусь допомогу.

Скорпіон

Очікуйте змін у стилі, включаючи нову стрижку або одяг. Вдалий період для початку заняття спортом.

Стрілець

Ймовірна поїздка. Переїдете до нового місця. Будете працювати в ізольованому місці. Сприятливий час для фізіотерапії та спа-процедур. Ви заглибитеся в себе, почнете психотерапію. Сприятливий час для енергетичного відновлення.

Козеріг

Ви придумаєте план, як втілити свою мрію, якому присвятите 2 роки. Крок за кроком своєї мети. Оточення зміниться. Ймовірні нові пристрасні стосунки. Станете організатором команди.

Водолій

У вас може з'явитися нова мета або робота. Ви можете отримати підвищення, відкрити свій власний бізнес або навіть стати блогером. Це також період, пов'язаний зі шлюбом, розлученням або очікуванням поповнення в родині.

Риби

Починаючи з цієї дати, ви, можливо, почнете більше читати, дивитися документальні фільми. Це може бути вдалий період для романтичних відносин, розвитку бізнесу та налагодження зв'язків.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку.

Вас може зацікавити:

Разом досягнуть вершин на роботі: топ-3 бізнес-партнера серед Зодіакальних пар

Рік буде динамічним, з викликами в політиці: прогноз на Рік Дракона 2024

Шукають проблеми в собі: найбільш самокритичні знаки Зодіаку