RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Може зробити Трампу конкуренцію: астрологиня розповіла про нову зірку на політичному небосхилі США

Посол в ООН Ніккі Гейлі має великі шанси зробити конкуренцію на президентських виборах США американському 45-президенту Дональду Трампу, який є лідером серед кандидатів від Республіканської партії. Її кандидатура є більш обнадійливою для України.

Про це повідомила астропсихологиня Ірина Звягіна на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Україна отримає допомогу від США до Різдва: чому республіканці затягують з ухваленням рішення

"Гороскоп Трампа я дивилась в динаміці, і майже була впевнена, що він таки вдруге буде обраний президентом. Але мене вразив гороскоп Гейлі, бо те, що я там бачу, дійсно, вказує на великі шанси зробити Трампу конкуренцію", - написала вона.

За словами Звягіної, Юпітер, який грає на руку Трампу під час виборів, знаходиться у трині й до Урану Гейлі. Наразі ця планета перебуває у точному з'єднанні з прогресивним Марсом пані посла в ООН. Це надає їй силу, як й Уран з Плутоном.

"Для України це кандидатура більш обнадійлива. Поки що нема бази для прогнозів для кандидатів, та й цей огляд досить поверхневий. Але цікаво, як підбираються кандидати, це вже не вперше бачу, як сходяться рівні шанси, і ми потім бачимо це під час підрахунків, як колись було у Хіларі Клінтон і Трампа, коли вона виграла по кількості голосів, а він - в системі підрахунків", - наголосила астропсихологиня.

Наступні вибори президента Сполучених Штатів відбудуться 5 листопада 2024 року.

Нагадаємо, 4 грудня сенат США проведе голосування щодо допомоги Україні та Ізраїлю, яку просить надати президент Джо Байден.

  • Вас може зацікавити:

Хороший знак для України: названо найвпливовішу людину в Європі

Противник допомоги Україні переміг на парламентських виборах в Нідерландах

Помер Генрі Кіссінджер: головні факти про колишнього держсекретаря США