RU  UA  EN

Пʼятниця, 7 червня
  • НБУ:USD 40.20
  • НБУ:EUR 43.55
НБУ:USD  40.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 червня

Всі новини

День буде неоднозначним, але результативним: гороскоп за картами Таро 31 грудня

Згідно з картами Таро, 31 грудня 2023 року може бути неоднозначним, проте для практично всіх знаків Зодіаку він стане цілком результативним.

Про це повідомляє "slovofraza".

Читайте також: Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона

ОВЕН - Трійка Жезлів

Трійка Жезлів символізує тривалий і важкий шлях, який веде до вершини, долаючи численні перепони. Також, це символ навколишнього світу, який розкриває нові горизонти для представників цього знака Зодіаку. Гороскоп на неділю пророкує активний день для Овнів зі щедрою винагородою, якщо вони зуміють подолати всі труднощі й духовні бар'єри.

ТЕЛЕЦЬ - Шістка Денаріїв

Ця карта обіцяє легке вирішення фінансових труднощів і отримання необхідної підтримки з важливого питання. Гороскоп на сьогодні вказує, що завдяки власним зусиллям, діловому таланту, цілеспрямованості й розуму, Тельці зможуть забезпечити собі гарний рівень добробуту, а також допомогти іншим.

БЛИЗНЮКИ - Королева Мечів

Королева Мечів віщує цікаві події, особливо в духовному аспекті. Близнюки проявлять активне прагнення до ідеалу і боротьбу за свою незалежність. Цього дня вони можуть зробити конкретні кроки, щоб досягти більшої свободи, насамперед, в ухваленні рішень.

РАК - Повішений

Карта відображає рівень свободи індивіда, виокремлюючи різні обмеження та заборони. Життєва ситуація для Раків істотно змінилася: поставлена мета виявилася недосяжною через обставини або власні помилки. Вони можуть почуватися в глухому куті або, як то кажуть, у "підвішеному стані", що створює відчуття пастки.

ЛЕВ - Вежа

Карта Вежа попереджає про наявні небезпеки. Гороскоп на наступний день віщує несподівані події, здатні вибити їх зі звичного ритму. Попри це, не слід впадати у відчай, оскільки всі проблеми занадто дрібні й неважливі, щоб хвилюватись. До того ж, розвиток подій принесе позитивні емоції до кінця дня.

ДІВА - Четвірка Денаріїв

Таро радить Дівам обміркувати своє ставлення до грошей і матеріальних цінностей. На карті зображена людина, яка заробила багатство своєю працею, але при цьому втратила спокій і сон. Це нагадує, що надмірна прихильність до матеріального не приносить щастя. Важливо завжди звертати увагу на цей аспект життя.

ТЕРЕЗИ - Двійка Мечів

Двійка Мечів віщує настання періоду пристрасті й емоційного піднесення. Можливо, у вашому житті з'явиться новий чуттєвий потяг, який повністю захопить вашу увагу. Не варто стримувати те, що так сильно прагне назовні. Простіше кажучи, любовна пристрасть обов'язково має знайти вихід із душі.

СКОРПІОН - Сонце

Карта Сонце пророкує винагороду і впевненість у майбутньому. Гороскоп на наступний день обіцяє виконання бажань і здійснення задуманих планів. Імовірно, на вас чекає приємна новина, яка тимчасово виведе вас із буденності, але подарує неповторні емоції та враження.

СТРІЛЕЦЬ - Дев'ятка Кубків

Ця карта вказує на період, коли людина відчуває справжнє задоволення від усього, що відбувається навколо. Нестримні веселощі стають девізом вашого дня, і, судячи з Таро, цей день пройде легко і безтурботно. Навіть виконання обов'язків приноситиме задоволення.

КОЗЕРІГ - Вісімка Жезлів

Цей день надає можливість для змін у кращий бік або принаймні звісток про такі зміни. Проблема, яка тривалий час залишалася невирішеною, сьогодні вирішиться легко і без зайвих складнощів. Усе відбудеться швидко, і перед вами відкриються нові перспективи.

ВОДОЛІЙ - Суд

Попри свою похмуру назву, це насправді позитивна карта. Цього дня може відродитися те, що було давно забуто. Можливо, проєкт, на який ви давно поклали хрест, отримає новий розвиток, або стара дружба раптово оживе. У будь-якому разі, події цього дня можуть запустити новий етап вашого життя.

РИБИ - Зірка

Це карта надії, мудрості й розуміння вищих взаємозв'язків у житті. Вона вказує на те, що наразі ви займаєтеся або плануєте речі, результати яких проявляться в далекому майбутньому, змінюючи ваше життя. Можливо, щось нове увірветься у вашу долю, надаючи їй нових відтінків, хоча це може супроводжуватися втратою колишнього спокою.

Раніше "Апостроф" писав про те, що рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Рік буде динамічним, із викликами в політиці: передбачення на Рік Дракона 2024

Порадуйте своїх близьких: 20 ідей найкращих подарунків на рік Дракона

Прорив у кар'єрі та нове кохання: ці чотири знаки в 2024 році чекають на доленосні зміни