RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Перша весняна дзеркальна дата: як загадати бажання і що не можна робити 3 березня

Дзеркальні дати - це особливі дні, коли збігаються відразу декілька чисел (день, місяць або навіть рік), на думку фахівців, якщо робити правильні дії цього дня, результат у рази перевищить очікування.

Про це повідомляє Апостроф.

Одна з найвідоміших таких дат – це 11.11.2011, а також 22.02.2022. Звичайно є і безліч інших, принцип роботи з якими однаковий.

Читайте також: Почалася "біла смуга": п'ятьом знакам Зодіаку пощастить у коханні до 20 березня

03.03.24 – перша дзеркальна дата цієї весни. Є думка, що вона є і найсильнішою в сезоні.

Чого ж не можна робити у такий дзеркальний день і навпаки, які дії вітаються?

Дзеркальна дата - це завжди чудовий привід для подяк і позитивних емоцій, які в цей день необхідно активно ретранслювати у Всесвіт. Необхідно дякувати як абсолюту, так і кожному з тих у цьому світі, хто приносить вам добро.

Дуже гарно працюють і прохання пробачити вам щось. Це в принципі універсальна техніка, а в такий день вона спрацює в рази ефективніше, ніж зазвичай.

Базовим для розуміння є те, що в такі дні дуже важливо робити правильні вчинки та перебувати в позитивному емоційному стані. Щирість та чесність – девіз цього дня.

У такі дати категорично заборонено ображатись, сваритися та провокувати інших людей на конфлікт. Плітки та заздрість також сильно не рекомендуються. Весь негатив, зроблений вам у тій чи іншій формі 03.03.2024, повернеться сторицею.

Дзеркальна дата – як правильно загадати бажання

На думку енерготерапевтів, 03.03.2024 ви можете попросити Всесвіт про виконання найзаповітнішого бажання. Ми підібрали для вас чотири варіанти роботи з простором, які добре зарекомендували себе:

  • Потрібен білий аркуш паперу та вогонь. Пишіть бажання на листку, кладіть під подушку в ніч із 2 на 3 березня. Вранці спалить;
  • Знадобиться свічка. У день такого дзеркального коридору зберіть увагу на своєму бажанні та дивіться на вогонь запаленої свічки рівно стільки, скільки можете;
  • Необхідно дзеркало: сідаємо навпроти нього, дивимося на власне відображення (краще сфокусуватися на очах), після чого методично повторюйте задумане ;
  • Проговорення або афірмація: необхідно залишитися наодинці, заплющити очі та кілька разів вголос озвучити своє бажання.

Раніше Апостроф опублікував календар свят у 2024 році: коли відпочиватимуть українці.

  • Вас також може зацікавити:

Небезпечні дні у березні: коли очікуються найсильніші магнітні бурі

Українець став головним на Марсіанській станції: чим вони займаються, фото

Таким ви космос ще не бачили: з'явилися вражаючі повнокольорові фото