RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Двом знакам Зодіаку слід бути обережними: гороскоп за картами Таро 9 березня

Згідно з прогнозами карт Таро, сьогодні Овни й Стрільці повинні виявити особливу обережність, а Тельцям і Ракам варто приділити більше уваги своєму здоров'ю.

Про це попереджає ресурс slovofraza.

Читайте: Не помітять, як перейдуть межу: знаки Зодіаку, що закохуються в друзів

ОВЕН – Маг

Карта вказує на початок нового розділу в житті. Проте гороскоп радить завершити всі справи, перш ніж братися за нове. Це час для дій і здійснення мрій, але важливо бути уважними до знаків долі, щоб не пропустити щось важливе.

ТЕЛЕЦЬ - Відлюдник

Карта нагадує про прагнення усамітнення, але повна ізоляція може бути шкідливою. Можливо, цей знак зустріне когось, хто допоможе знайти правильний напрямок.

БЛИЗНЮКИ – Повішений

Карта символізує закінчення циклу, що робить сьогодні відмінним часом для нового початку. Важливо не боятися ризикувати та пам'ятати, що тимчасові невдачі – це частина шляху до успіху.

РАК - Паж Жезлів

Цей знак отримає можливість, виражену через захоплюючі ідеї або пропозиції, які будуть зустрінуті із захопленням. Карта обіцяє величезне задоволення від нових починань, які можуть бути незвичайними, але вражаючими.

ЛЕВ – Десятка Кубків

Левам доведеться пережити деякі труднощі, які можуть наступити в найближчому майбутньому. Важливо зберігати спокій і знаходити вихід із складних ситуацій, спираючись на свою здатність зберігати холоднокровність.

ДІВА – Сімка Денаріїв

Карта вказує на бажання заробити та досягти матеріального успіху. Проте надто сильне зосередження на матеріальних цінностях може відвернути від найважливіших аспектів життя. Рекомендується переглянути свої цінності та почати бачити роботу як засіб самореалізації та допомоги іншим, а не просто як спосіб заробітку.

ТЕРЕЗИ – Десятка Мечів

Карта віщує наближення кінця, який може бути примусовим і не пов'язаним із природними процесами. Цей завершальний етап може викликати хворобливі та негативні емоції, особливо якщо він пов'язаний із розставанням або втратою. Тим не менш, карта також вказує на зміни, які можуть статися. Важливо не боятися змін, але тимчасово ізолюватись від зовнішніх подразників та конфліктів, щоб уникнути можливих проблем.

СКОРПІОН – Імператриця

Карта символізує родючість та щедрість природи. Це може стосуватися і ваших ідей та планів, які готові до реалізації. Будь-які починання будуть успішними. Таро радить використати цей родючий момент, щоб максимально ефективно вирішувати важливі завдання.

СТРІЛЕЦЬ – Колісниця

Карта обіцяє суттєвий прогрес, проте радить виявити терпіння та уважність. Ви прагнете розібратися у світі, збираючи маленькі частини разом, але не бійтеся приймати серйозні рішення, висловлювати свої думки ясно та чітко. Уникайте критики інших за дрібницями, щоб не потрапити до складних ситуацій, з яких буде важко вибратися.

КОЗОРІГ – Четвірка Жезлів

Карта несе в собі сильну та позитивну енергію, вона випадає в особистих розкладах тих, кого можна назвати щасливчиками. Гороскоп стверджує, що сьогодні ви здатні подолати будь-які перешкоди на шляху досягнення бажаних цілей.

ВОДОЛІЙ – П'ятірка Кубків

Карта символізує глибоке розчарування та відчуття втрати контролю над ситуацією, викликаючи страхи та муки. Однак варто спробувати заспокоїтись і взяти паузу, щоб розглянути ситуацію спокійно та визначити найкращий спосіб дій.

РИБИ – Дама Кубків

Карта віщує позитивні перспективи у майбутньому, проте на шляху до успіху можуть виникнути труднощі. Важливо не здаватися, навіть якщо здається, що сили закінчуються. Розуміння того, що результат залежить від власних зусиль, допоможе прийняти відповідальність і розумно діяти.

Нагадаємо, раніше ми писали, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які обожнюють фліртувати без зобов'язань.

  • Читайте також:

Їм важко досягти успіху: знаки Зодіаку з найнижчим рівнем дисципліни

Пускають все напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються