RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Невидимий удар забере у ворога всю силу: старець Симеон розповів, якою буде перемога України

Старець Симеон розповів, що в 2024 році війна в Україні може закінчитись – важливих подій варто чекати восени. Відбудуться важливі зміни в питанні міжнародної підтримки, а Росію очікує внутрішній розбрат.

Про це йдеться у відео з пророцтвом віщуна Симеона.

Читайте також: Земля тремтітиме під ногами у тих, хто розпочав війну: старець-відлюдник напророкував перемогу Україні

Старець Симеон передбачив, що цього року країна-агресорка зазнає тяжких випробувань: "Як грім серед ясного неба, прийде невидимий удар, який змусить ворогів задуматися про свої вчинки".

Симеон віщує, що ворог отримає своє покарання, і ті, "... хто приніс страждання на чужу землю, відчують гнів небес". Він зауважує на ймовірних внутрішніх розбратах в Росії та невдачах.

Він також зауважує, що українські військові, котрі захищають свою землю, отримають значну допомогу, що прийде неочікувано. Натхненням для боротьби буде сила віри.

Віщун бачить, що осінь, зокрема з жовтня по листопад, буде важливим періодом для України – варто очікувати на незначну подію, котра, втім, може призвести до великих змін. Одне правильне та розумне рішення відкриє шлях до перемоги. Крім того, вже взимку варто очікувати, що війна почне згасати - по завершенню Україна стане значно сильнішою.

Проте перемога прийде не одразу – Симеон вказує, що спочатку буде шлях, повний боротьби, а кожен день стане випробуванням.

Він зауважує, що духовна сила також відіграє важливу роль для здобуття бажаного – вже скоро може з’явитись натхненник, котрий зможе об’єднати навіть розбіжні голоси: "Його слова проникнуть у серця людей і принесуть зцілення та надію".

Крім того, віщун вказує, що 2024 рік буде часом важливих рішень на вищих рівнях влади, а підтримка на міжнародній арені набере нових обертів. Варто готуватись, що країни, котрі до цього стояли осторонь від України, змінять свою думку та долучаться до підтримки. Це рік також буде часом важливих дипломатичних перемог та інформаційної боротьби.

Нагадаємо, раніше отець Діодор розповів, що допоможе Україні перемогти у війні.

  • Вас також може зацікавити:

Незламний меч перемоги ЗСУ: незрячий віщун Єрофей про тріумфальний кінець війни

Матері не плакатимуть за синами: старець Зосим чітко побачив, коли в Україні настане мир

Монах з гори Афон розповів про своє видіння: дата перемоги вже відома, мир настане зовсім скоро