RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Підбирайте слова і утримайтесь від суперечок: гороскоп за картами Таро на 28 квітня

Тарологи розклали карти Таро для всіх знаків Зодіаку на неділю, 28 квітня. Тельцям та Близнюкам краще не ризикувати сьогодні, а Стрільці та Козороги можуть зіткнутися зі своїми страхами, що може завадити у досягненні цілей.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Гроші потечуть рікою: у травні на чотирьох знаків Зодіаку чекає фінансовий успіх

Овен "П'ятірка Жезлів"

Сьогодні доля кине виклик Овнам, можуть виникнути непередбачувані обставини, за яких потрібно буде докласти максимум зусиль.

Телець "Верховна Жриця"

Тельцям тарологи радять не ризикувати та не приймати поспішних рішень 28 квітня, а до справи підходити свідомо.

Близнюки "Імператриця"

Близнюкам сьогодні протипоказані ризики, інакше можуть виникнути великі неприємності. Важливо тримати ситуацію під контролем і залишатися добрими, але справедливими до оточуючих.

Рак "Світ"

У Раків 28 квітня завершиться якась важлива справа або закінчиться навчальний курс. Досвід цих подій допоможе приймати подальші рішення з впевненістю та з вигодою для себе.

Лев "Двійка жезлів"

На Левів чекає складний вибір у неділю, знадобиться їхня здатність брати відповідальність у свої руки та доводити справу до кінця.

Діва "П'ятірка кубків"

У Дів ситуація може вийти з-під контролю, може бути якесь розчарування через порушення планів. Тарологи радять зберегти свою психіку і не витрачати свої емоційні ресурси.

Терези "Паж Денаріїв"

Терезам належить провести "чистку" у своєму оточенні, які заважають заробляти, погано впливають на їхній розвиток як особистості і які приносять проблеми в їхнє життя.

Скорпіон "Зірка"

На Скорпіонів сьогодні чекає подія, яка змінить їхні цінності та уявлення про життя, що позитивно позначиться на представниках цього знаку Зодіаку.

Стрілець "Повішений"

Внутрішні страхи та комплекси Стрільців можуть перешкодити сьогодні у досягненні мети. Також перешкодами можуть бути зовнішні чинники.

Козоріг "Місяць"

Козороги можуть зіштовхнутися зі своїми страхами та комплексами, що може давати ілюзорне почуття безвиході. Однак їхнє успішне подолання допоможе 28 квітня далеко просунутися у реалізації своєї мрії.

Водолій "Трійка Кубків"

У Водоліїв можуть виникнути складнощі в особистому житті. Тарологи радять їм викликати партнера на важливу розмову, щоб розібрати ситуацію та зрозуміти почуття одне одного.

Риби "Двійка мечів"

У Риб сьогодні може виникнути роман, тому що емоції будуть на піку. Тарологи радять "не кидатися у вир із головою" і збавити імпульсивність своїх дій.

Раніше ми розповідали, що травень принесе проблеми чотирьом знакам Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Таке буває раз на 12 років: трьом знакам Зодіаку доля готує унікальний шанс

Гороскоп для чоловіків на травень: що прогнозують зірки

Східний Місяць несе багато змін: чого очікувати з 25 квітня до 7 травня