RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Порадує око футуристичними лініями: як виглядатиме Audi Q5 у 2025 році, фото

Фото кросовера Audi Q5 нового покоління потрапили у мережу. Прототип німецького автовиробника помітили під час його тестування.

Про це пише видання Сarscoops.

Зазначається, що Audi зберегла Q5 простий і привабливий стиль.

Нова мускулиста передня частина має ширшу однорамну решітку радіатора, обрамлену сміливими вертикальними бічними впускними отворами та світлодіодними фарами.

Бічний профіль має спортивну лінію даху та спортивне покриття. Задня частина має задній ліхтар повної ширини з анімованим світловим освітленням, подвійним вихлопом і круто вигнутим заднім склом.

Абсолютно нова кабіна матиме більші екрани та більше технологій, ніж будь-коли раніше. Він також матиме інтер’єр, схожий на майбутні A4 та e-tron GT. Новий Q5 e-tron матиме футуристичні лінії та сенсорні дисплеї.

Основні технічні характеристики: велика цифрова приладова панель, інформаційно-розважальна платформа третього покоління Audi (MIB 3), проекційний дисплей і голосова допомога Amazon Alexa. Допоміжні засоби водія будуть включати напівавтономне керування 2-го рівня з динамічним керуванням у смузі, повнодіапазонний адаптивний круїз із регулюванням швидкості та адаптивну підвіску.

Q5 матиме 48-вольтові гібридні бензинові і дизельні двигуни, гібридну трансмісію. М’який гібридизований бензиновий двигун базується на оновленому 2,0-літровому TFSI в поєднанні з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, яка передає потужність на всі чотири колеса.

Плагін-гібрид поєднує в собі 2,0-літровий рядний 4-літровий двигун з електродвигуном на 141 к.с. і літій-іонний акумулятор ємністю 11,3 кВт·год для загальної потужності системи 362 к.с. (266 кВт).

Третє покоління Q5 буде представлено в 2024 році як 2025MY, проте деякі джерела стверджують, що він може з’явитися на ринку наприкінці наступного року.

Раніше "Апостроф" писав, що італійська компанія Ferrari планує випустити обмеженим тиражем перший кросовер Purosangue.