RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Mercedes та зірка хіп-хопу will.i.am представили шокуючий концепт купе AMG: опубліковані фото

Німецька компанія Mercedes і хіп-хоп виконавець will.i.am анонсували представлення унікального концепту 4-дверного автомобіля під назвою The Flip.

Про це повідомляє Carscoops.

Цей концепт має бути представлений на Гран-прі США в Майамі, штат Флорида - він є останнім плодом співпраці між автовиробником та зіркою хіп-хопу. Ця співпраця розпочалася у 2021 році: проект заснований на 4-дверному купе AMG GT.


Машина має двері великим зубчастим зчепленням з кожного боку - вони відчиняються назад. Також машина оснащена носом із квадратною щелепою, ґратами з планками, парою круглих фар по обидва боки ґрат.

Хіп-хоп виконавець поділився своїми міркуваннями щодо автомобіля. За його словами, він виріс у гетто, з дитинства слухав хіп-хоп і завжди мріяв мати Mercedes.

" Для багатьох дітей з бідних районів володіння "Мерседесом" є символом прогресу та виходу з боротьби. Тепер я досяг своєї мети і пішов ще далі, переосмисливши і створивши власне бачення моделі AMG", - заявив will.i.am.

Як повідомляв раніше "Апостроф", компанія BMW M розмістила пару тіньових тизерів майбутнього M4 CSL , розкриваючи нові деталі дизайну майбутньої моделі, яка повинна дебютувати на Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2022.