RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​День народження Вакарчука: співак розповів про яскравий сюрприз від коханої

Відомий український рок-музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який сьогодні відзначає день народження, повідав про сюрприз від коханої.

Про це Вакарчук сказав в інтерв'ю виданню Viva.

Він розповів про те, що в дитинстві мріяв отримати в свій день народження велосипед.

"Правда, у мене спочатку був старенький велосипед, який вічно ламався, і ми з татом його постійно чинили. А потім батьки подарували мені новенький", — повідомив Вакарчук.

Також він відповів на питання, чи робить сам собі подарунки.

"Спеціально дарувати собі щось на день народження мені ніколи не приходило в голову. Якщо ми говоримо про якісь матеріальні речі — одяг, квартирі, машині, то я не роблю подібних покупок спонтанно. Я вже сказав, що люблю все грунтовно обміркувати, зважити. Мені більше подобається приносити радість оточуючим. Якщо вони щасливі – для мене це щастя. Якщо є час, я беру свою сім'ю, і ми їдемо куди-небудь відпочивати на кілька днів. Чим не подарунок?" — зазначає музикант.

За його словами, самий яскравий сюрприз піднесла йому кохана.

"Ляля купила для мене красиве старовинне фортепіано, австрійське, чорного кольору. Йому більше 120 років", — розповів Вакарчук.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук пояснив значення жіночності.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті назвали самим улюбленим фото українців знімок, на якому зображені український боксер Олександр Усик, музикант, лідер групи "Океан Ельзи Святослав Вакарчук і пляшка "святої води".