RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Привітання з Днем святого Валентина 2020: красиві зізнання в прозі

14 лютого відзначається найромантичніше свято року - День святого Валентина, або День всіх закоханих. В це миле свято хочеться знайти потрібні слова, щоб сказати про кохання своїй другій половинці.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання з 14 лютого в прозі, які можна вписати в маленьку листівку у формі серця - валентинку, або вимовити за романтичною вечерею. Вибирайте привітання, які вам найбільше сподобалися, і ваші теплі слова неодмінно порадують і захоплять кохану людину.

Привітання з Днем святого Валентина коханому в прозі

Коханий, це прекрасне свято прийшло в моє життя разом з тобою. Я могла б довго перераховувати, який ти розумний, красивий, добрий і чудовий. Не знаю, що в тобі мені подобається більше, та й яка різниця. Має значення тільки одне: Я кохаю тебе!

***

Мій милий! Дякую святому Валентину за те, що ти є у мене! Ти чуйний, ніжний і пристрасний! Коли ми разом, то відбувається щось, що змушує вірити в диво! Все в мені співає і тане від ніжності, коли ти поруч! Дарую тобі валентинку, а серце моє вже належить тобі, мій коханий!

***

Коханий, якщо ти зі мною - світ світліше і життя стає в радість! А без тебе дуже сумно і самотньо! Так будь же завжди зі мною! З Днем святого Валентина!

***

Мій реальний лицар, моя надійна опора, моє справджене щастя! З Валентиновим днем! Будь поруч завжди, любий, даруючи свою увагу, адже мені це по-справжньому необхідно!

***

Милий! Як прекрасно, що є ти на Землі. З тобою сонечко тепліше, повітря стає прозорішим, а небо здається одним ультрамарином. У День святого Валентина мені хочеться в черговий раз прошепотіти тобі важливі слова: "Милий, я тебе кохаю!"

***

Щастя капризне, як маленький метелик: намагаєшся його піймати, він вислизає з рук. У День святого Валентина зізнаюся: в ту мить, коли я зустріла тебе, в моє життя метеликом впурхнуло щастя.

Привітання з Днем святого Валентина коханій в прозі

Дорога, якось раз Амур пронизав моє серце стрілою. Я повинен був заплакати від болю, але до мене на допомогу прийшла жінка, від якої я зараз без розуму, і яка зараз читає мою валентинку. З Днем усіх закоханих!

***

Моя кохана дівчинка! Вітаю тебе з Днем святого Валентина. У день закоханих особливо замислюєшся про цінності наших стосунікв і про те, яке щастя, що я тебе зустрів у своєму житті. Я, як і раніше, сповнений романтики і бажання подарувати тобі всю свою ніжність. Твоя посмішка зігріває моє серце, яке стукає сильніше, коли ти поруч.

***

Я довго думав, краще признатися тобі в коханні рано пізно ввечері або пізно рано вранці? І зупинився на першому. Тому я зараз відправляю тобі валентинку! Я кохаю тебе! Кохаю і рано пізно ввечері, і пізно рано вранці! Зі святом, кохана!

***

Кохана моя, ми так багато років разом, що мені здається, ніби іншого життя у мене і не було. Я не уявляю, як міг жити без тебе. Я щасливий, що ти моя дружина, про іншу і нема чого мріяти. Я дуже сильно тебе кохаю і вітаю з Днем усіх закоханих.