RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Світлана Лобода передала допомогу українським біженцям у Варшаві - фото

Співачка Світлана Лобода передала побутову техніку, спортивний інвентар та інші речі під час візиту до Центру гуманітарної допомоги у Варшаві, де нині проживає понад 600 українців. Вона зізналася, що хоче допомогти наблизити їхній тимчасовий прихисток до домашнього затишку і комфорту.

Про це знаменитість розповіла в Instagram.

"Мене вкотре до глибини душі зворушили великі, відкриті серця тих, хто втратив все, але не віру і людяність", - написала співачка.

На відео можна побачити заповнений зал під час зустрічі зі Світланою Лободою. Люди радісно зустрілись зі знаменитістю, а також обіймались, спілкувались та фотографувались. У коментарях під дописом українці висловили вдячність Лободі за все, що вона робить.

"Захоплююсь! Добра, щира, милосердна Світлана! Не звертайте уваги на злих людей. Продовжуйте, будь ласка, творити такі добрі справи! Щира подяка!", - пишуть у коментарях.

Світлана Лобода подякувала фонду Fundacja Voices from Ukraine, що проводить благодійні заходи на підтримку українців, опікується дітьми-сиротами в Польщі та допомагає військовим на нулі. А також Centrum Pomocy Humanitarnej, який з перших днів повномасштабного вторгнення рф приймає громадян України та надає їм прихисток.

Нещодавно українська Світлана Лобода відреагувала на підрив Каховської ГЕС, який стався 6 червня внаслідок дій російських окупантів. Артистка вирішила виділити квартиру в Києві для багатодітної родини з зони затоплення. Також зірка передала 100 тисяч гривень благодійному фонду для допомоги постраждалим.