RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Стало відомо про побиття в Києві відомого письменника: опубліковано фото

У Києві в ніч на 1 жовтня охоронці СТО напали на популярного письменника і блогера Святослава Стьопкіна, більш відомого під псевдонімом "Горький Лук".

Про напад повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп Ігор Луценко.

"О 1:20 зателефонувала Ольга Значкова, дівчина письменника, відмого на теренах пост-срср Святослава "Горький Лук" - сказала, що охоронці елеватора, що на Подолі, напала на її коханого. Ми були поряд, і прибігли за хвилини 3. Виявилося, що територія СТО і автоматичної автомийки, де це відбувалася - це їх приватна територія, і вони можуть навіть розстріляти при потребі. Як видно з нашого відео, там очевидно відкрита територія, бо КП київмлин явно займається на своїй території комерційною діяльністю, і виїзд на сто та інші заклади там відкритий.

Евеліна Ганська викликала поліцію, екіпаж прибув вчасно, менше 10 хв. Потім приїхав Євген Луговський, директор кп київмлин, розпорядився співробітникам автомийки(!) і охорони заблокувати нас і поліцію (!), нецензурно лаявся і ображав. Зараз тут сидимо і працюємо з поліцією, друзі пишуть заяву", - написав нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж обурив напад ввечері 25 липня в Києві на журналіста Сергія Головньова.