RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Мережі розбурхала нічна погоня за п'яним "депутатом" у Києві: опубліковані фото та відео

У мережі з'явилися фотографії погоні в Києві за автомобілем, за кермом якого імовірно перебував депутат.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Facebook.

Відео події опубліковане на YouTube.

За інформацією очевидців, автомобіль марки Mercedes (державний номер - AA1153PE) порушив правила дорожнього руху, за що екіпаж патрульної поліції вимагав зупинитися, але водій проігнорував це, після чого розпочалася погоня.

На бульварі Лесі Українки, 34, Mercedes врізався в Chevrolet, після чого Chevrolet відкинуло в поліцейський автомобіль Toyota Prius. Однак після ДТП погоня продовжилася. На Печерському мосту поліція почала блокувати Mercedes, у результаті чого він протаранив поліцейську машину і автомобіль Honda, який проїжджав повз. У результаті ДТП ніхто не постраждав.

Водій Mercedes представився депутатом. Зазначається, що він з ознаками сильного алкогольного сп'яніння почав скандалити і кидатися на поліцейських. Проходити тест на стан алкогольного сп'яніння водій відмовився. Після затримання його доставили в Печерське відділення поліції.

У коментарях до публікації ресурс "Київ Оперативний" зазначив, що депутат відмовився називати своє ім'я та прізвище, посилаючись на 63 статтю Конституції України.

Як повідомляв "Апостроф", у Дніпрі сталася жахлива ДТП після поліцейської погоні.