RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Правовірні тітушки: соцмережі потішили фото протестуючих під Радою

У мережі різко відреагували на мітинг священиків, парафіян і прихильників Української православної церкви (Московського Патріархату) під Верховною Радою України проти "церковних" законопроектів, які сьогодні, 18 травня може розглянути парламент.

Учасники акції, до яких приєдналися активісти проросійських організацій і депутати від партії "Опозиційний блок" плакати "Законопроекти №4511 і №4128 - посягання на свободу совісті та віросповідання", "З нами Бог" і інші.

Відзначимо, сьогодні парламент може розглянути законопроекти про особливий статус релігійних організацій, керівні центри яких знаходяться в державі, яка визнана Верховною Радою України державою-агресором, і проект закону про внесення змін до Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" (щодо зміни релігійними громадами підпорядкованості).

Нагадаємо, 15 травня в селі Кинахівці Тернопільській області стався конфлікт між представниками українських православних церков Київського та Московського патріархатів, в результаті якого прихильники УПЦ (КП) захопили храм.