У новому київському дитсадку з'явилася кімната психологічного розвантаження і "жива підлога"

В оновленому Київському дитсадку №179 з'явилася інтерактивна пісочниця, "жива підлога" і комплекс психологічного розвантаження.

Відео нововведень опублікував в Facebook народний депутат і радник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Білоцерківець.

"Відкриваємо сучасні дитячі садочки з елементами нового освітнього процесу. Так, у новенькому садку № 179 на Святошино є сенсорна кімната з комплексом для психологічного розвантаження дітей та сучасний спортивно-ігровий комплекс зі скалодромом", - написав Білоцерківець.

За його словами, в дошкільному закладі впроваджені всі самі передові методики навчання і виховання дітей.

"У кімнаті для малюків є інтерактивна пісочниця. Новинкою садка є "жива підлога", на якій діти можуть і обирати різноманітні ігри - від футболу до гри на піаніно, і весело навчатися", - розповів народний депутат.

Нагадаємо, що днями мер Києва Віталій Кличко проінспектував дитячий садок №179 після капітального ремонту. У приміщеннях дошкільного навчального закладу 18 років розміщувався Міський центр зайнятості. З ініціативи мера приміщення дитсадка повернули місту, відремонтували, і зараз дошкільний заклад готовий прийняти 220 дітей.