RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Києвом спіймали росіянина, який рік розбещував 7-річну дівчинку

Правоохоронці затримали громадянина Росії, який рік розбещував 7-річну дівчинку в Київській області.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі в Facebook.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції зловили 44-річного злочинця-збоченця. Протягом року він розбещував неповнолітню дочку свого товариша. Чоловік вибирав моменти, коли за дівчинкою ніхто не доглядає і здійснював фізичні розпусні дії. Для того, щоб задовольняти свою статеву пристрасть, злочинець вигадав спеціальну гру з дівчинкою.

Після затримання зловмисник дав свідчення, а також поліції вдалося отримати свідчення злочинів у вигляді скріншотів смс-листування в телефоні. Як з'ясувалося, чоловік громадянин РФ, який вже мав проблеми з законом. В останні роки він проживав в місті Боярка.

Правоохоронці за даним фактом порушили кримінальну виробництво за частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, слідство триває.

Як раніше повідомляв "Апостроф", поліція у Львівській області закрила справу проти колишнього соліста Львівської опери Миколи Санжаревського, якого підозрювали в розбещенні 13-річної дівчинки.