RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Києві пацієнт лікарні убив сусіда по палаті: опубліковані фото

У Києві пацієнт лікарні убив сусіда по палаті милицями за те, що той не давав йому спати.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Солом'янському районі столиці 17 січня близько 06:00. За даними лікаря лікарні, де сталася трагедія, труп чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили в одній з палат. Медики срвзу викликали правоохоронців. Співробітником поліції вдалося встановити, що вночі загиблий нібито заважав криками іншим пацієнтам заснути. Один із сусідів по палаті підійшов до чоловіка і кілька разів ударив його милицею по голові, після чого ліг спати.

У лікарні поліцейські виявили зловмисника і затримали його в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання і ніде не працював. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Злочинцеві загрожує до десяти років позбавлення волі. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу, після якої встановлять точну причину смерті.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейські викрили та затримали росіянина, який вбив жінку і сховав її труп у себе в квартирі в Харкові.