RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Києві зловили агресивного таксиста з шаблею: фото з місця НП

У Києві таксист погрожував чоловікові розправою шаблею.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Інцидент стався близько 20:40, коли житель столиці гуляв з собакою. Під час прогулянки він помітив припарковану на пішохідному переході машину марки Mazda з номерами AHZ019 Lt.

"Не знаю як (нічого не вимовляв в слух), але мабуть моя собака відчула, що я почав злитися і підбігши до автомобіля на всю відстань повідця - почала гавкати. Усередині сидів чоловік, який в цей момент говорив по телефону. Напевно, гавкіт моєї собаки йому заважав і він вийшов, щоб прогнати її і махав ногою в її сторону. Я підтягнув собаку до себе і підійшов на "діалог". Звичайно, крім нікому непотрібної лайки у нас нічого не вийшло. Єдине, що я дізнався, що мужик цей працює в таксі і чекає саме на цьому переході замовлення", - написав учасник ситуації.

За його словами, також таксист вирішив налякати його шаблею. Однак в цей момент їхала поліція, яка й зупинилася коло авто.

Чоловік з собакою розповів про конфлікт та зброю, а поліція викликала групу підмоги, вилучивши шаблю на експертизу.

Як повідомляв "Апостроф", на трасі Київ-Харків в Полтавській області агресивний чоловік, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, намагався підпалити поліцейських і їх автомобіль. А в Києві порушник, перебуваючи під впливом наркотиків, влаштував гонки з поліцією і потрапив в аварію. Також в столиці невідомий вистрілив з вогнепальної зброї у вікно мікроавтобуса, що призвело до поранення водія.