RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кличко на благодійному аукціоні в США виставив лот з екскурсією Києвом

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення президента WBC Маурісіо Сулеймана взяв участь у благодійному заході "Ніч чемпіонів" у Лас-Вегасі.

Про це міський голова повідомив у відеоролику, опублікованому на його Facebook.

"Перебуваючи у сполучених штатах, отримав запрошення від президента WBC взяти участь в благодійному вечорі, на якому збираються всі чемпіони", – зазначив Кличко.

В коментарі під відео він написав, що Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Ленокс Льюіс, Оскар Де Ла Хоя та інші легенди боксу зібралися на благодійний вечір аби зібрати кошти на підтримку та реабілітацію спортсменів у всьому світі.

"І, оскільки перебуваю у відрядженні в США, був радий долучитися до заходу. Також не зміг не скористатись можливістю і зробив презентацію Києва, запропонувавши лот (на благодійному аукціоні, – ред.) – екскурсію нашим містом", – розповів мер української столиці.

Наостанок Кличко звернув увагу на те, що після Конгресу WBC в Києві, який пройшов восени 2018 року на його запрошення, на всіх емблемах цієї боксерської організації почали на передньому плані зображати найбільшим саме прапор України.