RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Волкер пообіцяв Кличку підтримку США реформ в Україні: подробиці зустрічі

Мер Києва Віталій Кличко у Вашингтоні зустрівся зі спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером.

Про це повідомляє особистий сайт Кличка.

"Ми говорили про ситуацію в Україні після президентських та напередодні парламентських виборів. Про те, які серйозні виклики стоять перед Україною, і про підтримку нашими партнерами євроатлантичного курсу української держави", - зазначив Кличко.

Волкер підкреслив, що США мають намір і надалі підтримувати Україну у втіленні необхідних реформ, боротьбі з корупцією, реалізації євроатлантичних прагнень.

"Ми в США зацікавлені продовжувати підтримку України на її шляху демократичних реформ, в реформуванні державних інституцій, в економічних реформах, які зміцнять країну. Зокрема - у боротьбі з корупцією та в прагненні України стати повноправним членом євроатлантичної спільноти", - зазначив Волкер.

У Вашингтоні також відбулася зустріч Кличка із керівництвом та аналітиками Євроатлантичної ради (Atlantic Council), зокрема з Джоном Гербстом та Андерсом Аслундом.

Ввечері мер Києва візьме участь та виступить на урочистому заході, присвяченому вшануванню пам’яті сенатора Джона Маккейна. Окрім Кличка на вечорі виступлять відомі американські політики.

Під час візиту до США Кличко також зустрінеться з керівництвом USAID, керівниками Міжнародного республіканського інституту та іншими впливовими американськими політиками.